Ilyen a tél, a távoli keleten
Egy gésa és egy katona a német(!) VOGUE decemberi kiadásában! Igen, először magam sem hittem el, hogy a következő képsor a divatbiblia német kiadásában kapott helyet, mert annyira távolinak tűnik a német stílustól - már ha beszélhetünk német stílusról. Ellenben gondolom Ti is értitek, hogy miről beszélek...
 
Bár Alexi Lubomirski sorozata biztosan nem csapott volna ekkora felbőszülést, ha a magazin japán számában jelent volna meg, hiszen úgy nem lenne benne semmi plusz, semmi fűszer. Sőt, a havas táj még az oroszországi Szibériát is eszembe juttatják... Toni Garrn és katonája természetesen kizárólag luxusmárkák darabjait viselik, többek közt Antonio Marras, Hermès, Yohji Yamamoto, Nina Ricci, Prada és Dior. S akiknek nem nyerte el a tetszését az idillikus téli sorozat, azoknak ajánlom az utolsó pár fekete-fehér fotót, ahol már 2013-as tavaszi darabokat viselnek a modellek. A sorozatot, és ezt a kettősséget is Christiane Arp stylistnak köszönhetjük, aki már megint egy remek sorozattal kápráztatott el.
 
Nektek hogy tetszik a sorozat?

 
A többi képért katt tovább!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr877297807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása