Chanel: Paris-Édimbourg
Előre szeretném leszögezni, hogy nem vagyok hatalmas Chanel-fan, sőt... Ellenben Lagerfeld tegnapi bemutatója megérintett, és egyenesen beleszerettem a francia brand 2013-as pre-fall kollekciójába.
 
Lagerfeldtől már megszoktuk, hogy az elő őszi kollekcióit mindig egy Párizstól távoli hely és idő inspirálja, így most Skócián volt a sor. A Paris-Édimbourg Métiers d'Art elnevezésű kollekció első ránézésre kaotikusra sikeredett, de valójában csak jól kombinált darabokat vonultatott fel a kifutón a mi Karlunk. A kollekció érett középkor, a gótika divatját juttatta eszembe, megbolondítva egy cseppnyi francia illetve Chanel sikkel. A megszokott tweed kosztümökből most sem volt hiány ellenben a kifutón és a kollekcióban is megelevenedett a jellegzetes skót öltözködés kultúra, na meg a minták halmozása - csíkosat a kockással, kockásat a csíkossal. (Úgy látom Lagerfeld bohém kedvében volt a ruhák tervezésekor.) Nem is szaporítanám tovább a szót, hiszen még órákig képes lennék áradozni a Paris-Édimbourg-ből, nézzétek meg Ti is a bemutatót!
 
 
 
A többi képért katt tovább!

 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr17297783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása