Csíkok és kockák
A divat maga egy állandó változás - ezt ugyebár tudja minden divatrajongó. Ellenben vannak olyan darabok/fazonok/minták, melyek alig változnak az évek, évtizedek alatt, csak egy cseppet igazodnak az újratervező egyéniségéhez.
 
Míg az elmúlt szezonokban a merész minták és hímzések voltak a listavezető trendek, addig 2013 tavaszán már a csíkos és kockás anyagok uralják a divatmagazinok címlapjait és fotósorozatait, s remélhetőleg majd az utcákat is. Ismerve a Louis Vuitton, Marc Jacobs, Michael Kors, Prada, Dolce & Gabbana és nem utolsó sorban a Dior tavaszi kollekcióit megkérdőjelezhetetlen, hogy a felsorolt márkák tervezőit elsőször is az 1920-as évek, majd a 60-as és végül a 80-as évek trendjei inspirálták. És tudjuk, ami feltűnő a kifutókon, azt a divatszerkesztők egyszerűen imádják, és elárasszák velük a legmenőbb magazinokat is. Mára összegyűjtöttem pár divatfotót a múltból és a legfrissebb magazinok sorozataiból.
 
Induljon a múltidézés!

Andre Courreges modellei
 
Who Are You Polly Magoo, 1966
 
 Ossie Clark és krációja
 
... és a jelen:
 
VOGUE Japan
 
A többi képért katt tovább!
VOGUE US

Harper's Bazar 
 
Harper's Bazaar Spain 
 
VOGUE Chine 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr847297547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása