Oscar Awards 2013 - Hölgyek gyémántként
A fekete és a fehér mellett sokan választottak valami feltűnően csillogó darabot a gálára, mint például Catherlne Zeta-Jones, aki egy arany csillogó Zuhair Murad darabot választott. Őszintén meg kell vallanom, hogy magam is meglepődtem, mennyire jól áll a színésznőnek az arany.
 
 
Halle Berry egy fekete-ezüst Ateier Versace ruhában érkezett, a ruha szabásának és mintájának köszönhetően a 40 éves színésznő sokkal fiatalabbnak és soványabbnak tűnt - nem mintha baj lenne az alakjával.
 
 
Jessica Chastain egy nude Armani Privé darabot választott, mely nagyon sápasztotta a színésznőt. Szerintem egy sokkal élénkebb/színes ruhában az est egyik legjobbja lehetett, de így ez most nem jött össze.
 
 
A többi képért katt tovább!


 
Jennifer Hudson egy kék csillogó Roberto Cavalli estélyit vislelt. A ruháról természetesen visszatekintett az ocelot minta, mely meg kell hagynom, nagyon jól mutatott ebben a csillogó formában.
 
 
Naomi Watts egy feltűnő csillogó Armani Privé ruhát választott. A választott ruha érdekessége a ruha szabásában rejlett, amihez csak visszafogott ékszereket választott.
 
 
A botox koronázatlan királynője, Nicole Kidman egy fekete/arany L'Wren Scott ruhát választott. A ruhával nem lenne semmi baj, de valahogy így együtt nem mutat jól Nicole és a ruha...
 
 
Az egykor tündöklő Renée Zellweger egy arany Carolina Herrera ruhát választott. Az összeállítás jó-jó, de számomra felejtős...
 
 
Képek forrása: RCFA, Popsugar
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr397297407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása