Oscar Awards 2013 - Hölgyek színesben
Az utolsó bejegyzésre azokat a színésznőket gyűjtöttem egy csoportba, akik a szívárvány színeiben pompáztak. Íme a legjobbak és a legérdekesebbek:
 
Végre egy színes összeállítás, melyről csak jót tudok mondani. Jennifer Garner egy mályva Gucci darabot választott, melyhez meseszép gyémánt ékszereket választott. LOVE, a köbön!
 

 
 
A gála sokadik legjobban öltözött vendége Kerry Washington volt, aki egy egyedi barackszínű Miu Miu ruhát választott, melyehez csak egy pár fülbevalót választott - így sikerült sallangmentesen csillognia a vörös szőnyegen.
 

 

Reese Witherspoon egy meseszép királykék Louis Vuitton estélyiben gálázott Los Angeles-ben. A ruha rafinált szabásának köszönhetően darázsdereket varázsolt az amúgy is gyönyörű színésznének, valamint jó látni, hogy a LV ilyen darabokat is képes kreálni.
 


A többi képért katt tovább!


 
Fan Bingbing egy 2013-as őszi pink Marchesa ruhában tündökölt a gálán. Az origami szabású ruha nagyon szépen mutatott a színésznőn, csak az a táska nem illik a szetthez, de nagyon...
 
 
Jane Fonda egy citromsárga Atelier Versace darabot választott - őszintén szólva nagyon  
szépn mutatott a ruha a korosodó díván. Az élénk színű darabhoz a színésznő természetesen arany kiegészítőket választott a ruhához.
 
 
Jennifer Aniston egy Valentino-vörös Valentino ruhát választott, bár a ruha és a színésznő is meseszép, nekem mégis hiányérzetem van, mintha valami még hiányozna...
 
 
Képek forrása: RCFA, Popsugar
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr387297405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása