2013-as cipőtrendek nyárra 2. rész
Pár napja itt hagytuk abba, s ahogy ígértem ma már folytatódik is a sorozat, az elegánsabb nyári cipőkkel. 

Továbbra is remek montázsokkal készültem, hogy legyen miből inspirációt gyűjtenetek - hiszen a formálisabb cipők kombinálásával néha még én is bajban vagyok - ellenben pár apró trükkel a cipőtök lehet nyári összeállításotok fénypontja. Íme a szezon legdivatosabb formális cipői: 



Vitorlás cipő
Talán az elmúlt 5-6 évben sosem volt annyira közkedvelt a vitorlás cipő, mint idén. A hagyományos bőrcipők mellett egyre jobban elterjedtek a vászon bőr applikációs darabok is, így a nagy hőségben is kellemes viseletnek számítanak.  A régi-új trend előhírnöke a Louis Vuitton volt, amely márka 2013 tavaszára vaskos hófehér gumicipőket dobott piacra, ellenben a hazai boltokban ezernyi szín közül válogathattok.



Loafer
Itthon még kevés fiatalon láttam ezen nyári lábbelit, ellenben roppant divatos és kényelmes viselet ha ki kell öltözni a melegben. Amiért én olyannyira kedvelem a loafereket, az a sokoldalúsága - remekül kiegészíthet egy irodai formális szettet, de épp annyira illik egy laza hétvégi összeállításhoz is. Nem beszélve arról sem, hogy a hidegebb napokon, akár ősszel egy zoknival is tökéletes viseletnek bizonyul. Itthon főleg a Zara és egy nagyobb H&M boltokban válogassatok, ha menő leafert szeretnétek vásárolni.



Sport cipő
Amiért ebbe a részbe kerültek a sport cipők az az, hogy idén a Salvatorre Ferragamo bemutatója után szabadon variálhatod öltönyöd kedvenc sport cipőddel is. Sőt, több, mint valószínű, a következő szezonban is divatosnak számít majd ez a fura kombó, ami idehaza még nem túl közkedvelt párosítás. 


Ti kedvelitek a nem mindennapi lábbeliket? 

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr817296915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása