Így öltözz a kánikulában az irodában
Számomra a mai téma volt az elmúlt időszak egyik legnehezebb posztja, többek közt azért is, mert még sosem dolgoztam olyan helyen, ahol szigorú szabályoknak kellett volna megfelelnie az öltözködésemnek, őszintén még sosem dolgoztam... 

Talán épp ezért is volt számomra oly' izgató az irodai dress code és annak stílusosabbá tétele... Sajna ebben a nagy melegben, ami talán ma csúcsosodik, a fekete öltöny az egyik legrosszabb, legelőnytelenebb viselet, mégis több nagyvállalatnál ez a klasszikus darab az előírt 'munkaruha'. Ma épp abban próbálok segíteni nektek, hogy hogyan tudjátok nyáriasabbá és kánikula-baráttá tenni irodai összeállításaitokat.



Biztosan már sokan gondolkodtatok azon, hogy egy rövid ujjú inggel könnyebb lenne átvészelni a napot, ellenben ehhez a darabhoz TILOS nyakkendőt kötni és öltönnyel párosítani, főleg egy munkahelyen. Ezért válasszatok vékonyabb anyagú len, esetleg gyapot, hosszú ujjú inget, ami könnyen szellőzik, és az ujját is stílusosabb feltűrni. Öltönyből pedig próbáljatok len-pamut keverékű darabokat választani a kánikulában. Színekben pedig a jól bevált szürke, kék és barna millió árnyalatából válogathattak bármelyik boltban - főleg most, a nagy leárazások közepette kincsekre lelhettek -, csak a feketét mellőzzétek a nyáron. Ha munkahelyetek több szabadságot ad, akkor bátran variáljátok az fehér nadrágotokat más-más zakókkal! 



Ha főnökötök még ennél is engedékenyebb, akkor válasszatok az előbb felsoroltak alapján egy elegánsabb szabású rövidnadrágot, és hozzá a kedvenc zakótokat - erről itt olvashattok bővebben. Részemről ennyit tudtam hozzáadni az irodai dress code megbolondításához, remélem ezzel a pár aprósággal, és az inspiráló képekkel tudtam nektek segíteni, elviselhetőbbé tenni a kánikulát az irodában. 


Forrás: Fashionbeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr957296871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása