Nyitásra kész az Il Bacio di Stile
Egy röpke félévnyi késéssel, szeptember 9-én nyitja meg kapuit Budapest szívében az Il Bacio di Stile prémium árkategóriás áruház. A tucatnyi luxusmárkát felvonultató bevásárlóközpont a tulajdonosok szerint könnyen felveszi majd a versenyt a londoni Harrods-szal vagy épp a párizsi Gallerie Lafayette-tel is kínálatát tekintve. 

Persze azon már vitatkozni lehet, hogy az 5000 négyzetméteres luxusáruház valójában kinek épült, hiszen idehaza elég szűk az a réteg, akiknek elérhető az Il Bacio di Stile márkakínálata, épp azért a tulajdonosok első körben a külföldi turistákat célozzák meg. Ezt bizonyítja azt is, hogy a hazai magazinokon kívül a szeptemberi brit és francia Vogue-ben is feltűnnek a multibrand store kampányai. Ha ez még mindig nem lenne elég, az őszi szezonban Michael Kors múzsája, Karmen Pedaru és az amerikai Tyson Ballou népszerűsítik majd az áruházat Mert & Marcus kampányképein. Igen, jól láttátok...Bízom benne, hogy a bolt buyere ismeri a hazai és egyben a külföldi vásárlók stílusát, hogy sikeres legyen az Il Bacio di Stile. 

Nektek mi a véleményetek a budapesti luxus áruházról? 


Még több kép itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr167296797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása