Három minta, ami trendi volt nyáron, de ősszel sem megy ki a divatból
Tudom, hogy még csak augusztus van, és még messze az igazi ősz, de már pár hete elárasztottát a magazinokat az őszi kampányok, és a boltokban is az új szezon kollekciói dominálnak. 

Épp ezért itt az ideje, hogy a blog is felkészüljön a hidegre, vágjunk is bele! Azt már biztosan sokan tudjátok, hogy ami egyszer trendi lesz, az egyhamar nem megy ki a divatból, és több szezonon is végigkíséri mindennapjainkat. Az elmúlt évek egyik ilyen sikerdarabja a burgundi nadrág volt, ami 2013 őszén újra megmutatja magát. Ma nem konkrét darabokat hoztam nektek, hanem 'csak' mintákat, melyekbe érdemes volt/lesz befektetni. 



Virágminta
Kinek nincs még egyetlen virágmintás darabja sem? Hát, az azonnal szerezzen be egyet, hiszen az őszi szezont már lehetetlen lesz átvészelni nélküle. Legyen az pasztell árnyalatú vagy merész, trópusi színű, a lényeg hogy virágminta legyen. Én nemrég így párosítottam saját virágnyomatos pólómat, és Ti hogyan kombináljátok?



Kaleidoszkóp
Talán idehaza még nem tett szert akkora népszerűségre ez a minta, mint a nyugati street stylerek körében, ellenben itt az ideje, hogy mi is behozzuk a lemaradásunk.  Amikor majd először ismerkedtek a mintával, először csak visszafogott darabokkal párosítsátok, amikor már magabiztosan viselitek a kusza mintákat, akkor próbáljátok ki variálni egyéb feltűnő nyomatokkal, mintákkal vagy egyszerűen csak vibráló színekkel.



Etnikai minták
Az Afrikai kultúrák inspirálta nyomatok nagyon jól mutatnak pólókon, ingeken és még nadrágokon is. Meglepő módon úgy marad továbbra is trendi ez a különleges nyomat, hogy az őszi bemutatókon elég kevés népi motívummal díszített ruhát láthattunk. Olyannyira közkedveltek lettek nyáron az etnikai printek, hogy muszáj volt pár összeállításnyi outfitet piacra dobnia a legtöbb márkának, és milyen jól is tették. Színekben határ nincs, csak arra ügyeljetek, hogy színben passzoló basic darabokkal párosítsátok - persze csak ha biztosra akartok menni.



Skacok, nektek melyik minta volt a nyári kedvencetek? 

Képek forrása: FashionBeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr847296793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása