Öltözz úgy, mint Maclemore
Számomra nem kérdés, hogy az amerikai rapper az év legváratlanabb férfi stílusikonja, nem beszélve arról sem, hogy zenéivel sorra halássza el a legjobbaknak járó díjakat is. 



Ben Haggerty, a washingtoni fenegyerek Ryan Lewis-szel együtt az év legnépszerűbb hip-hop csapatává nőtte ki magát, és összekeverhetetlen stílusukkal szinte már minden divatlapban megfordultak. Ma Macklemore stílusa mellett több inspiráló outfittel is készültem, hogy minél könnyebben tudjátok ellesni az énekes stílusát. Legelőszőr, ahogy szerintem Ti is, a Thrift Shop klipre figyeltem fel, hiszen remekül variálták a 60-as, 70-es és a 80-as évek legjellegzetesebb ruháit, nem beszélve nagypapa szőrmekabátjáról... A klipben és az énekesek a legextrémebb ruhák mellett nagyon színes és bohém darabokat variáltak - melyek a hazai boltokban is könnyen beszerezhetőek.



Amellett, hogy Macklemore roppant színes egyéniség, előszeretettel hord a mindennapokon és a fellépéseken is tank topokat és feliratos pólókat. Persze ilyenkor sem hazudtolja meg magát, talán legnagyobb port kavart a “LEGALIZE GAY MARRIAGE” feliratú pólója - azonban Macklemore maga nem meleg, csupán a nagybátya, az énekes ismeretsége miatt érezte úgy, hogy kötelessége kiállnia a meleg jogokért. Íme néhány összeállítás, feliratos pólókra, a hideg napokon egy bomber dzsekivel vagy egy szélkabáttal tehetitek elviselhetőbbé majd az időjárást.


Maclemore a vörös szőnyegen is hozza a már jól ismert, és remélhetőleg a már ellesett különc stílusát, ahol rendszeresen Ryan Lewis-szel érkezik a fotózok gyűrűjébe, akinek stílusa szintén követendő példa lehetne. Íme pár vörös szőnyeges outfit az elmúlt hónapokból:



Összegezve, legyetek sokkal bátrabban és kísérletezzetek bátran a boltokban, valamint ha már sikerült ellesni a trükköket, a hajatokról sem feledkezzetek meg! 



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr237296771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása