Az ősz elengedhetetlen darabjai
Oscar Wilde szavaival élve 'a divat a csúnyaság egy olyan formája, ami annyira elviselhetetlen, hogy fél évente cserélni kell', bár ha jobban utánajárunk, nem kell azt félévente cserélni!

Mára a 2013-as őszi szezon elengedhetetlen darabjait hoztam el nektek, melyek közt ismerős darabokra is bukkanhattok majd. Persze a már jól ismert ruhák mellett számtalan újdonsággal készülnek a vezető divatmárkák, melyekről az elkövetkezendő hetekben folyamatosan hírt adok. Addig is következzenek az ősz elengedhetetlen darabjai és színei, íme:


Burgundi
Ugye már senkinek sem kell bemutatni egyik legjobb barátunkat, a burgundit!? Ugyan a Pantone egy leheletnyivel lilább árnyalatot, az úgynevezett Beaujolais-t ajánlja, ellenben a tavalyi nadrágjain, kabátjaink és pólóink is menőnek számítanak idén. Amennyiben szerettek kísérletezni, próbáljatok bordó kiegészítőket, cipőket, táskákat esetleg kesztyűket keresni a boltokban, hogy igazán  egyedi legyen megjelenésetek.


Bézs kabát
A hidegben hajlamosak vagyunk sötét színekbe bújni - ellenben garantáltan üdébb lesz a borongós hazautatok a munkából egy bézs nagykabátban, mint egy szokványos fekete szövetkabátban. Próbáljatok Ti is körülnézni a barna, khaki netán teve színű darabok között is, ne csak mindig a fekete és a szürke télikabátokat részesítsétek előnyben. Nem mellesleg leendő kabátotok lehet egysoros gombolású netán kétsoros, esetleg cipzáras - a lényeg, hogy világos színű legyen.


Tweed
Egy szürke tweed zakó remek választás a hidegebb hónapokra, de ez még nem minden! A blézeren túl bátran válogathattok a nadrágok és a télikabátok között is, nem beszélve arról, hogy a színek tekintetében szinte végtelen a variálhatóságok száma. Ugyan a tweed egy elegánsabb anyagnak számít, ugyanakkor egy sportosabb összeállítást is bátran feldobhattok egy tweed anyagból készült kevésbé formális szabású kabáttal.


Narancssárga
Újra a Pantone listájára hivatkoznék, hiszen idén tovább hódít a narancssárga, vagyis pontosabban a szín 'Koi' árnyalara. Fiúk, nem kell megijedni, a nyáron vásárolt narancssárga pólóitokat nem kell a kukába dobni, hisz ősszel is remekül megállják majd a helyüket. Ellenben ha igazán bátraknak tartjátok magatokat, akkor felpróbáltok egy narancsos árnyalatú nadrágot is - de erről majd később. 


Forrás: Fashionbeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr557296761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása