Van, amiből sosem elég!
Mindenki fantáziájára bízom, hogy nekem miből is sosem elég - khm khm, a cipők után -, de mára a szezon legmenőbb, itthon is elérhető, kötött pulcsijait  hoztam el nektek. 

Mai cikkem egyfajta útmutatóként szolgál, hogy milyen színű és fazonú pulcsikra érdemes lecsapni már most a leárazásokon, hiszen pár napja pont ott hagytuk abba, hogy bemutattam az idei kötött pulcsi trendeket (itt és itt). Nem beszélve arról sem, ha még mindig nem vettetek semmilyen ajándékot apukátoknak vagy tesótoknak, a kötött pulcsik lehetnek a mentőövetek. Ugyan lehet elcsépelt és unalmas egy kötött pulcsi karácsonyra, ellenben egy divatos darab biztosan mindenki szívét eltalálja, s ehhez csak ennyit kell tennetek, hogy körbelestek a öcsétek, illetve apukátok szekrényében, s amilyen színeket kedvel, ahhoz hasonló árnyalatú darabok közül válogassatok Ti is. Nem beszélve arról sem, hogy annyira könnyű dolgotok van kiválasztani a megfelelő darabok, mint még sosem, hiszen idén mindenféle mintájú és fazonú kötött pulcsi divatosnak számít. Mára négy nagy csoportra osztottam a hazai boltok kínálatát, így a klasszikus daraboktól, egészen a kedvenceimig válogathattok a jobbnál jobb darabok közül.




Csíkos
Idén hatalmas népszerűségnek örvendenek a csíkos darabok, és a fast-fashion boltoknak köszönhetően több színű és mintázatú pulcsi közöl is válogathattok. A fiatalok főleg a minél színesebb darabokat részesítik előnyben, míg apukádnak egy visszafogottak árnyaltú kötött pulcsit válassz, biztosan neki is tetszeni fognak a divatos minták.



Klasszikus
A feltűnő darabok mellett mindenki kedveli a visszafogott színű és kötésű darabokat is, most ezek közül választottunk ki 3 remek pulcsit. Reméljük nem csak a Ti tetszéseteket nyerték el ezek a darabok, hanem az új gazdájukét is.



'Hópelyhes'
Tudom, hogy a norvég mintás darabokat lehetetlen összekeverni, de sokaknak ezek a szövésű darabok csak így maradtak meg az emlékezetükben. Sokunk örömőre most nem számítanak cikinek az ilyenféle minták, hanem egyenesen trendinek, amit a boltok tervezői olykor még fiatalos vonalvezetéssel bolondítottak meg vagy gondolták újra a 'hópelyhes' kötéseket.



... és végül a kedvenceim: 
Az utolsó kategóriába a kedvenceim kerültek, mivel én is szeretem az extrémebb darabokat, így nem tudtam szó nélkül elmenni a H&M virágmintás darabja mellett, ami az én személyes kedvencem, valamint a Burberry ihlette állatmintás darabok is biztosan feldobják bármely szürke összeállításotokat.



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr377296597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása