4 márka, 4 illat, 4 férfi típus
Stílusos fiatalként biztosan fontos számodra is a tökéletes megjelenés, így remek összeállításaid mellett nagy figyelmet fordítasz a kozmetikai termékekre is, nemde? 

Mivel a napokban újra tombol a 'sarkvidéki' tél, ezért először mindenképp bőrötök üdeségéről gondoskodjatok, s utána bátran magatokra fújhatjátok kedvenc parfümötöket. Mára négy nagyobb kategóriára osztottalak benneteket és magam, és így választottam ki négy outfitet és a hozzájuk illő illatokat - remélve, hogy új kedvencetek lesz a cikk végére.  Az ösztöneidre hallgatsz, vagy Te vagy a csábítás nagymestere? Netán az összeállításaid elengedhetetlen kelléke az elegancia? Annyit elöljáróban elárulok, hogy az én örök kedvencem a Dior Homme, és a tiétek?



Elegáns
Ha fontos számodra a külső, de főleg a klasszikus értékek alapján válogatod össze azokat a darabokat, amikre igazán szükséged van, nem mellesleg főleg az alapdarabokra esküszöl. Igényes vagy, de nem piperkőc. Hagyomány és innováció - ezek lehetnek a te jelszavaid, épp ezért hozzád leginkább az Armani birodalom stílusa és az márka Code Ultimate illata illik hozzád leginkább.



Játékos
Nem kérdéses, hogy állandó mozgásban vagy. Élsz a kihívásokért és imádod az izgalmakat, és persze a csábítás sem ismeretlen a számodra. Mindent kedvelsz, ami felfrissít, energiával tölt fel és lendületben tart. Talán épp ezért is illik hozzád leginkább a mindig bohém Miucci Prada vezette olasz márka, és a divatház egyik legújabb illata, a Luna Rossa Extreme.



Ösztönös
Akár Te magad is lehetnél az őserő, többnyire az ösztöneidre hallgatsz, ellenben a kozmetikumokkal csak minimálisan vagy barátságban. Egy jó parfüm a maximum, amire az alapkészleten kívül szükséged van, ehhez a magabiztossághoz csakis az ikonikus brit márka, a Burberry illik. S aki ennyire az ösztöneire hallgat, ahhoz leginkább a brit márka egyik legfrissebb parfümje, a Brit Rhythm passzol.



Stílusos 
Megkérdőjelezhetetlen, hogy kifinomult ízléseddel naprakész vagy nemcsak a divat, de a kozmetikumok terén is. Fogékony vagy az újdonságokra, és szívesen kipróbálod a legújabb termékeket is, és ami megtetszik annak hűséges használója maradsz. Ehhez a merészséghez leginkább az a francia brand illik, ami vegyíti az innovatív termékeket a hagyományokkal, vagyis a Christian Dior, és annak Dior Homme klasszikusa.



Forrás: ellemagazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr17296511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása