Hamarosan megnyílik az első F&F márkabolt!?
Egyre több fórumon hallani, hogy még idén megnyitnak az első F&F márkaboltok, s amilyen gyorsan terjeszkedik a brit szupermarket, remélhetőleg itthon is beköltözik a plázákba a Tesco ruházati márkája.

A brand, vagyis a Firenze és Fred 2001-ben alakult, és az elmúlt években hatalmas növekedésnek indult az elmúlt években - jelenleg több mint 850 üzlete van az Egyesült Királyságban, és több mint 2000 világszerte. Ugyan stílusban egyre inkább felveszi a versenyt az Inditex fiatalosabb márkáival (Pull&Bear, Bershka, Stradivarius) és a H&M legfrissebb kollekcióival, ellenben olykor-olykor még mindig az az érzetem, hogy ami nagyon jól mutat a lookbook és a termék fotókon, az a valóságban sokkal jobban hasonlít egy ruhadiszkont termékeire, mint egy fast-fashion márka ruháira. Bár meg kell jegyeznem, hogy két kedvenc bőrcipőmet is a brit márka kollekciójából választottam ki - amellett, hogy rettentő kényelmesek, lassan már egy éve hű barátaim jóban-rosszban. Mára elhoztam nektek az F&F legújabb, tavaszi kampányképeit, mely kollekciót Rio inspirált, ami leginkább az élénk színeken, a mintákon és a természetesen a kampányon is tükröződik. Amellett, hogy mindenki számára elérhető a brand, a most megjelent képek remek inspirációs források is, hiszen minden egyes outfit roppnat stílusos, és akár egy Zara lookbookban is megállnák a helyüket.Az én kedvenceim a pasztell rózsaszínek és kékek, és az azték minták.

Nektek hogy tetszik a tavaszi F&F kollekció?

-katt tovább-


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr927296415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása