2014-es MET gála férfi szemmel
A napokban zajlott az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye, a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének gálája!

Míg tavaly a punké volt a főszerep, addig idén a legendás huszadik századi couture-tervező, Charles James előtt tisztelegtek a szervezők, természetesen a gálához méltón, a meghívókon idén ott szerepel a 'white tie' dresscode - így rengeted frakk és haute coture költemény közül válogathattak idén is a vendégek. Közismertebb nevén, a MET gála idén is hatalmas durranás volt a divatkedvelők körében, ellenben idén már nem a hölgyek szettjeiről olvashattok itt a blogon, hanem az est legjobban öltözött férfi vendégeinek outfitjeit veszem górcső alá. Ellenben annyit engedjetek meg nekem, hogy a hölgyek közül kiemeljen Lupita Nyong’o Prada szettjét, ami az Oscar-díjas színésznő, szerintem eddigi legvadabb összeállítása, és egyben az est egyik legmegosztóbb ruhája is egyben, bár szerintem jó választás volt, és szerintetek?



A vörös szőnyeges bevonulás abszolút kedvencem Andrew Garfield volt, aki nem egy 'unalmas' fekete-fehér kombót választott, hanem egy metálos fényű szürke zakóval dobta fel szettjét, Emma Stone színésznővel karöltve. A gálán tiszteletét tette Jay-Z és Beyoncé is, míg az énekesnő egy mesés Givenchy coutre kreációt viselt, addig férje egy klasszikus szabású Tom Ford frakk mellett tette le a voksát. Maggie Gylenhaal Valentino ruháját inkább mellőzném, bár amennyire fantáziadús volt Maggie szettje, annyira volt unalmas Jake kombója - volt már jobb is Gylenhaal-testvérek. 


Amennyiben egy szóval kéne jellemeznem a Charlize Theron és  Sean Penn párost, az biztosan a FAVE lenne - csak így tovább! Bár margóra szeretném megjegyezni, hogy a mai napig nem értem, hogy miért mindig Charlizé a szebb, a jobb és a klasszikusabb Dior couture, a kampányarcok közül - de erről majd később. Természetesen a Kimye páros sem hiányozhatott a METről, akik tavalyi Givenchy szettjeiket Lanvin kombókre cserélték - gondoltátok volna, hogy a gálán Kim még egy selfiet is lőtt Anna Wintourral karöltve (kép itt). Blake Lively és Ryan Reynolds Hollywood aranykorát idézték meg, mindketten tetőtőt talpig Gucciban érkeztek a gálára. 


Az amerikai színész, Matt Bomer egy klasszikus Calvin Klein szmoking mellett tette le a voksát, amiben ugyan semmi fantázia sem volt, de a dresscode-nak épp megfelelő... Ugyan az utóbbi időben alig hallani Frank Oceanről, ellenben Ő is tiszteletét tette a gálán, méghozzá egy Givenchy szettben. A britek nagy kedvence, Douglas Booth mi másban is érkezhetett volna a METre, mint Burberry-ben - szerintem jó választás volt, és szerintetek? 


Íme, ahogy azt a legjobbak csinálják, vagy mégsem... Olivier Rousteing természetesen Balmain-ban és múzsájával, Rosie Huntington-Whiteley modell társaságában vonult a MET vörös szőnyegén. Riccarto Tisci épp Naomi Campbell szupermodellel pózol, mindketten costume-made Givenchy szettben. Kövezzetek meg, de nekem nagyon is tetszett Lena Dunham Giambattista Valli couture ruhája, hiszen nem csak az XS-es nőké a világ! A színésznő természetesen a francia dizájner oldalán sétált a vörös szőnyegen, aki maga sem aprózta el szettjét - szerintetek?  



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr797296343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása