3+1 darab, ami nem hiányozhat tavaszi gardróbodból!
Az alapdarabok mellett, minden egyes szezonban van még pár olyan ruhadarab, ami minden divatkövető gardróbjában ott kell lennie, íme a 2014-es tavasz 'must have' ruhái!

Mivel már jócskán a tavaszi, és lassan már a nyári, kollekciók lógnak a hazai fast fashion boltok akasztóin, így mindenképp fontosnak tartottam még most, az igazi kánikula előtt, pár sort írni az aktuális must have darabokról. Ugyan már folyamatosan olvashatjátok az idei tendenciákról szóló bejegyzéseim, ellenben mára egy posztban kaptok tőlem három új 'trendet' és egy régi, mondhatni már egy klasszikust. Na de még mielőtt ennyire előreszaladnék, kezdjünk mindent az elejéről!



Mivel idén alig esett szó eddig a cipőkről, ezért azonnal itt is 2014 tavaszának kedvence, a slip-on. Legyen csillogó high-tech vagy klasszikus retro fazonú, hiszen ezen darabokkal idén nem tudsz majd hibázni. Elsőre inkább csak a nyári sétákra ajánlanám, ellenben az igazi, kiforrott stílussal rendelkező férfiak nem félnek elegánsabb szettjeiket sem slip-onnal fűszerzeni - gondoljatok csak a sportcipő őrületre. Nem beszélve arról sem, hogy az egyszerűbb színes lábbeliktől, a vagány mintákon át egészen a feltűnő kígyóbőrig szinte mindenféle textúrájú cipő itthon is elérhető, sőt bátran keverhető a szezon többi tendenciájával is, például a virágmintákkal.



Ugyan a fehér nadrág akár az alapdarabok közé is tartozhatna, ellenben az idei szezonra rengeteg dizájner gondolta újra e darabot, így mindenképp muszáj pár sor erejéig itt is megemlíteni. Ugyan idén főszerepet játszik a fehér szín, így akár tetőtől talpig is fehérbe öltözhettek, ugyanakkor megbolondíthatjátok pár nude árnyalattal is - bár igazán idén a monacoi sikk számít, avagy bolondítsd meg fehér nadrágodat egy tengerész pólóval, na meg egy könnyed kékes árnyalatú zakóval, mindezt koronázd meg egy mokaszinnel, és már teljes is a look. Íme az inspiráció!



Az év elején már olvashattatok az újragondolt ballonokról ugyan, de már oly rég publikáltam e bejegyzésem, hogy újra leporoltam pár sor erejéig, újabb inspirációval megtoldva természetesen. Azóta már egy OUTFIT posztot is láthattatok e darabbal a főszerepben, ami valahol a szélkabát és a hosszított fazonú kabát közt helyezkedik el, így több posztból is inspirálódhattok, amennyiben kedvetek támadt nektek is megreformálni szokásos kabát kombóitokat.



A bejegyzés elején, és a poszt címében is ott szerepel az a +1 darab, ami nem más, mint a jó öreg már-már klasszikusnak számító virágminta. Költői túlzás nélkül elmondható, hogy ma nincs olyan hazai fast fashion bolt, amiben nem lógna legalább egy virágmintás póló, ing, esetleg nadrág - így biztos vagyok benne, hogy már Ti is beszereztetek magatoknak egy-két feltűnőbb darabot a legújabb kollekciókból, hiszen idén főleg a sötétebb árnyalatok uralkodnak itthon, ahogy a Dries Van Noten kollekciójában is.



Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr167296337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása