A piros ötven árnyalata 2.rész
Pár hete már olvashattatok a piros csaknem ötven árnyalatáról (itt), ellenben még mára is jutott pár tónus, ami igazán trendi lesz 2014 tavaszán.

Ugye azt már korábban megvitattuk, hogy az idei piros őrület egészen a burgundi újkori reneszánszáig vezethető vissza, ellenben manapság nemcsak a klasszikus piros és cseresznyésebb árnyaltok divatosak, hanem a kissé rózsaszínesebb árnyalatok is megtalálhatóak a vezető színtrendek közt, hála a high-fashion márkák tervezőinek. Nézzük is meg, hogyan is építhetjük bele ezeket a melegebb árnyalatokat az öltözködésünkbe idén tavasszal!



A bevezetőben már említettem, hogy ma a rózsaszínesebb árnyalatoké lesz a főszerep - így a sort kezdeném is a korall színnel. Személy szerint nyáron imádom a pasztell árnyalatokat, bár ezidáig még én sem szereztem be e tónusú darabot - na majd most! Az árnyalat valahol a vörös és a narancssárga közt helyezkedik el a színskálán, ezért bátran variálhatjuk a kékkel, netán nude árnyalatokkal. Akár egy sötétkék öltönyt is feldobhattok egy korall zoknival, netán e könnyed nyári pasztell színű díszzsebkendővel. Amennyiben bevállalósabbak vagytok, és valami feltűnőbb darabra vágytok, akkor íme a megszokott inspirációs montázs! 



A sorozatot a szezon egyik legfeltűnőbb színével, a 'hot pink' fantázianévre keresztelt árnyalattal zárnám is. Mivel már egyszer olvashattatok arról, hogy a rózsaszín is lehet férfias (itt), így  ma már csak pár tippel járulnék hozzá az akkori tanultakhoz. Míg a Lanvin, Giorgio Armani, Saint Laurent és a Tom Ford márkák tavaszi kollekcióiban főleg elegánsabb oldalát mutatta meg nekünk a pink, addig Kris Van Asshe és a Kenzo kifutóján sokkal sportosabb szerelések lepték el a kifutót e szín főszereplésével - így csak rajtunk, illetve csak rajtatok múlik az, hogy milyen irányba viszitek el pink összeállításaitokat. Mivel saját magatoknak kell eldönteni, hogy mennyire fél bele az általatok képviselt stílusba a hot pink, ezért tippek és tanácsok helyett inkább íme a montázs. Inspirációra fel! 



Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr597296327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása