Nyári hanglat a H&M-ben
Sokunk kedvenc fast-fashion boltjába is megérkezett a nyár! Mára a H&M utóbbi két frissítését hoztam el nektek, Marlon Teixeira és Ryan Heavyside modellek főszereplésével. 

Az első, 'Sharp Summer' fantázianévre keresztelt frissítésben a klasszikus nyári nude színek tűnnek fel, amit egy-egy kék árnyalat bolondít meg. A képeken láthat összeállítások, ugyan nem a vezető trendeket tükrözik, ellenben hamarosan, a kánikulában, lehet jobban szolgál majd egy basic fehér póló, mint egy oversize minimalista szabású bőr top. 


'The Cool of Summer' - végre megérkezett a nyár, hamarosan itt a strand szezon. A lentebb látható képek már erre az időszakra próbálnak némi útmutatót adni, hiszen a H&M ezen frissítése már a márka fürdőnadrágjait prezentálja több klassz szettbe kombinálva, megbolondítva némi virágmintával.


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr67296313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása