CoutureSTYLE: Ónodi Krisztián
Újra jelentkezik a Coutre4U egyik legnépszerűbb rovata, a CoutureSTYLE, ahol továbbra is hazánk legstílusosabb férfijait szeretném bemutatni.

Amennyiben Hedi Slimane extravaganciája és Anna dello Russo bohémsága egy személyben születhetne újjá, az biztosan a mai CoutureSTYLE főszereplője lenne, akit nyugodtan hívhatunk igazi divatmegszállottnak, s ezt a megszállottságot Instagram oldalán akár Ti is szemügyre vehetitek. Íme Ónodi Krisztián



Mit gondolsz a magyar férfiak öltözködési szokásairól?
Természetesen sok fiatal up-to-date a divattal kapcsolatban, így az utóbbi pár év alatt jó irányba történt a változás, ami szerintem jórészt a fast fashion márkáknak köszönhető. Ellenben átlagban még mindig az igaz, hogy a magyar férfiak visszafogottan öltöznek és nem igazán mernek szokatlanabb vagy kihívóbb dolgokat sem hordani. Ugyanakkor nem is várhatunk változást egy-két év alatt, amikor itthon teljesen más az öltözködéshez való hozzáállás nemhogy a férfiak, még a nők körében is – de azért már jó úton haladunk.

Honnan merítsz ötleteket? Ki a példaképed a divat világában?
Az aktuális szezon divatbemutatóiból vagy lookbookjaiból szoktam inspirációt meríteni. Ha ezeket végignézem, rögtön megvan, hogy mik lesznek nálam a must-have darabok a szezonra, vagy hogy mik azok az irányok, amiket követni szeretnék.
Példaképem nincs, csak kedvencem van, aki pedig Anna dello Russo, hozzá hasonlóan megszállott és lelkes vagyok a divat iránt.



Melyek a kedvenc külföldi és magyar márkáid, miért? Mely üzletekben vásárolsz szívesen?
Vásárlásnál elsősorban a Zara, néha a H&M és a Bershka jön szóba. Sajnos nincs nagy kínálat itthon és ezeknek a boltoknak a kínálatából is egyre kevesebb darab tetszik, úgyhogy sokszor rendelek netről is. 
Az aktuális külföldi kedvenc mindig más. Attól függ, hogy épp milyen kollekcióval áll elő az adott tervező, illetve brand; aktuális kedvenceim Raf Simons, Dior Homme, Gucci, Kenzo, Calvin Klein Collection, Neil Barrett és a Burberry. Állandó kedvenceim közül a Saint Laurent, Givenchy és Balmain jut hirtelen eszembe.



Hogyan jellemeznéd a stílusodat?
Nem igazán tudnám röviden és egyszerűen összefoglalni, hogy milyen a ''stílusom'', hisz általában a divat határozza meg. Maga a saját stílus szerinti öltözködés számomra kicsit unalmas, jobban szeretek valamennyire a divathoz is igazodni. Természetesen anyagilag nehezen megengedhető, hogy mindig az összes új divatos cuccot megvegyem, ezért nyilván a saját stílusomból és ruhatáramból is gazdálkodom, de még így sem tudnám röviden jellemezni, mert elég sok minden belefér a ''stílusomba''. Szeretek többféle szettet kipróbálni, ez valami olyasmi, mintha az ember több különböző arcát mutatná meg. Ami fontos, hogy az outfit ne legyen túl unalmas.

Szerinted mi az a pár alapdarab, ami egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat?
Eléggé változó. Nálam jelenleg egy fekete skinny farmer az alapdarab, de lehet, hogy valakinél egy fehér ing vagy egy melegítőnadrág tölti be ezt a szerepet. Végül is bármi lehet, amit az illető szeret hordani.



Ti kivel olvasnátok a következő CoutureSTYLE interjút? 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr707296253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása