Szandálra fel!
Ugyan a napokban épp hidegfronttal és zivatarokkal küszködünk, ellenben már korábban megérkezett az igazi nyár, s vele együtt a szandálok szezonja is!

Egy olyan országban, ahol még mindig tucatnyi 'Mózes-halála' koptatja a macskaköves utcákat, olykor mindez zoknival bolondítva, nem meglepő, hogy a divatra fogékonyak is néha óckodnak a szandálaktól. Tavaly már érezhető volt itthon is a változás, hogy az igazán stílusos férfiak a nagy melegben a szekrény mélyére űzték a sportcipőiket és helyettük inkább kényelmes bőr szandálokra és flip-flopkra szavaztak. Míg tavaly főleg a gladiátor fazonok uralták a hazai fast-fashion boltok és az itthon is elérhető cipőszalonok kínálatát, addig idén már sokkal szélesebb palettából válogathatunk. Még mielőtt belevágnék a nagy szandál körképbe, annyit szeretnék még megjegyezni, hogy a szandál-zokni kombó még mindig Fashion Police-ért kiált, annak ellenére, hogy szezonról szezonra látunk próbálkozásokat a kifutón; valamint, ha szandált húzunk figyeljünk lábunk ápoltságára, hiszen senki sem szeretné látni ápolatlan lábatokat, nemde? 



Elöljáróban talán annyi, hogy inkább a bőr darabokat részesítsétek előnyben, mint az olcsóbb műanyag darabokat, ugyanis egy igazán precízen kialakított bőrszandál biztosan hosszabb életű, mint egy trendibb plastic darab. Na és mennyi is az annyi? Azt mindenki saját maga dönti el, mennyit is hajlandó egy szandálért kifizetni, de egy minőségesebb, tehát drágább darabot biztosan nem csak egy szezonra lesz a legjobb barátunk, hanem megfelelő ápoltság mellett több éven keresztül is szolgálhat bennünket. 



A sort idén is a gladiátor fazonú szandálokkal kezdeném, hiszen ezen lábbelik voltak a tavalyi szezon sikerdarabjai is. Annak ellenére, hogy sokan túl nőies fazonnak tartják, szerintem megfelelő darabokkal kombinálva és markáns darabokkal kiegészítve igenis egy férfias összeállítás éke lehet. Ha már megtaláltátok a megfelelő darabot, akkor bátran párosíthatjátok akár sportosabb akár formálisabb összeállításokkal is, hiszen az outfiteteknek csak a képzeletek szabhat határt, s ehhez íme az inspiráció. 



Második montázsba kerültek az átlós szíjú szandálok, illetve papucsok. Őszintén szólva nekem sokkal jobban tetszenek ezek a fazonú darabok, mint a klasszikusabb gladiátor darabok, ellenben idehaza elég kevés boltban kapni jó minőségű bőrszíjas szandált. Ha sikerül mégis elcsípnetek egy igazán klassz darabot, akkor bátran variáljátok kedvenc nyári darabjaitokkal. 



#uglyisthenewpretty - újra hódítanak a Birkenstock szandálok és papucsok! Ugyan nem rajongok az új tendenciáért, de párszor már megbizonyosodtam, hogy ezek a 'csúnya' lábbelik is igenis lehetnek divatosak, stílusosan kombinálva, nem mellesleg még kényelmesek is. Figyelem, tényleg csak azok válasszák ezt a fajta szandált, akik éreznek magukban kellő divatorientáltságot, nem beszélve a kellő kisugárzásról, hiszen nem megfelelő szettel kombinálva igazán rossz irányba kanyarodhat a napi szettetek. 



Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr577296243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása