2014-es őszi trendelőrejelzés II. rész
Átnéztem a vezető brandek aktuális kollekcióit, amit összekavartam a Swide magazin posztjával, s így született meg az a 15 tendencia, amit a következő napokban Ti is megismerhettek.

Pár napja olvashattátok e sorozat első részét (itt), melyben már bemutattam öt vezető trendet, a továbbiakban újabb öt tendenciáról olvashattok majd. Nagy vonalakban annyit tudok mondani, hogy Londonban, Párizsban és Milánóban biztosan nagyon komor és minimalista lesz a tél, természetesen a hagyományosabb őszi színek is feltűntek a kifutókon, és remélhetőleg az itthoni boltok kínálatában is megtalálhatóak lesznek a világosabb árnyalatok is.

Sports Luxe
A 2014-es őszi szezon is átvészelhetetlen egy nagyszerű pulóver nélkül, idén a túlméretezett nyomatos darabok hódítanak majd, míg az én kedvenceim a Givenchy sportosabb darabjai, és nektek?



Chunky Knits
A vezető tervezők idén sem feledkeztek meg kedvenc darabomról, a kötött árukról. Míg az elmúlt a szezonokban a 'csúnyapulcsi' trend hódított, addig idén a letisztult kissé túlméretezett fazonok hódítanak majd.



Shearling
Amennyiben egy igazán látványos darabba szeretnétek fektetni, akkor ajánlom figyelmetekbe a 2014-es őszi szezon slágerét, a báránybőr kabátokat - legyen az egy hagyományos vagy egy kifordított/bunda darab.



Leather
A hagyományos motoros dzsekiken túl is van élet, sőt! Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hasított bőrből szabott minimal szabású kabátok, melyek remélhetőleg itthon is elérhetőek lesznek majd a fast-fashion boltokban.



Bomber Jacket
Míg idén nyáron a virágmintás bomberek hódítottak, addig a hidegebb hónapokra applikált darabokat álmodtak meg a vezető divatházak tervezői. Az én kedvenceim még mindig a bőr applikációs darabok, valamint a kötött részekkel megbolondított kabátok.



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr377296201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása