Azok a bizonyos részletek
Nem lehet elégszer ismételni, hogy azok a bizonyos részletek varázsolják szettünket stílusosabbá, a többi hétköznapi look közül - hogy milyen részletekre is gondolok, az máris kiderül.
 
Pár napja a Fashionfave felületén olvashattatok többek közt stílusról és feltűnési viszketegségről is (itt), amely írásomban újra a fűszerhez hasonlítottam a stílust, ami egy olyan plusz, ami megadja az öltözködésünk pikantériáját. Eddig csak mindig körülírtam ezt a bizonyos fűszert, ellenben ma remek tipekkel és trükkökkel készültem nektek, hogy végre megfoghatóvá váljon az a sokat emlegetett fűszer. Tehát nem kell azonnal a legközelebbi divatboltba futni, hiszen pár pénztárcabarát ötlettel korábbi kedvenc darabjaitokat is újjá varázsolhatjátok, íme a részletek!
 

Amennyiben megtaláltátok már a tökéletes farmert, ami passzol méretben, a színe is fantasztikus, de valami még mindig hiányzik, akkor hajtsatok párat a nadrág szárán! Míg tavasszal bokát villantottatok, addig a hidegebb hónapokban próbáljátok oly' módon felhajtani a nadrágjaitok szárát, hogy az épp ráessen a bakancsotokra vagy a tavalyi év nagy kedvencére, a chelsea boots-ra (itt).
 
 
 
Biztos vagyok benne, hogy nektek is van elfekvőben legalább egy klasszikusabb szabású, akár chino nadrágotok, de valahogy sosem tudjátok kombinálni, s helyette inkább egy farmer mellett döntötök. Kérjétek meg barátnőtöket, vagy vasaljatok akár magatok élt a nadrágotokba, s amellett, hogy az él optikailag hosszabbítja a testeteket, máris merészebb lesz leendő szettetek. A hidegebb napokon variáljátok bátran akár bakanccsal, míg ha előbújik még a nap, akkor akár sportcipővel is, ahogy azt az inspirációs montázsban is látjátok.
 
 
 
Miután élére vasalt nadrágotok szárán is tűrtetek párat, akkor itt az ideje, hogy egy feltűnő színes, vagy az összeállításotokhoz színben passzoló mintás zoknit villantsatok boka helyett, nem mellesleg télen jobb kerülni a pőreséget. Egy monokróm szettet is feldobhattok színes zoknival, ellenben ebben az esetben a zokni színe még legalább egy kiegészítőn jöjjön vissza, például a sál és a zokni legyen azonos árnyalatú.
 
 
 
Apropó, gondolom Ti sem vágjátok ki a kabátotok felső zsebét, ugye!?  Akkor most azonnal elő egy ollóval, és 'vágjátok ki' a szóban forgó zsebet, ugyanis egy díszzsebkendővel bármely hétköznapi szett fűszeresebbé varázsolható. Ahogy azt az inspirációs montázsban is látjátok, nemcsak formális szettetek kombinálhattok díszzsebkendővel, hanem akár egy farmer kabátot, vagy épp egy hosszabb fazonú szövetkabátot is, nem mellesleg díszzsebkendő helyett kesztyűtöket is beleszúrhatjátok felső zsebetekbe.
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr427296187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása