Viszlát H.E. by Mango
A héten jelentette be a spanyol márka, hogy megválik a H.E. by Mango névtől, s továbbra csak Mango Man fémjelzi majd a márka férfi kollekcióit. 

Az interneten sokan fellázadtak a brand döntésén, miszerint a Homini Emerito by Mango volt a férfidivat egyik legszebben hangzó márkaneve, míg az új név olyan, mintha egy női boltba térnének be a férfiak. Részben egyet is értek a vádakkal, bár ezek után sem fogok úgy betérni egy Mango Man boltba, hogy egy női boltban vásárolnék, hiszen a Zara sem különbözteti meg a női, illetve a férfi kollekcióit. Ennek apropójából elhoztam nektek mára a Mango Man novemberi frissítését, melyben remek tippeket s trükköket leshetünk el mi is. A brand novemberi lookbookjában főleg a kék dominál, s annak millió árnyalata, nem mellesleg újra megbizonyosodhattunk arról, hogy bátran keverhetőek az elegáns és a sportos darabok is egyszerre. Gondoltátok volna, hogy eredetileg 1996-ig volt a Mangónak férfi vonala is, majd megszüntették, ellenben a konkurenciaharc miatt 2008-ban újra piacra dobott egy férfiaknak szánt kollekciót. 


-katt tovább-


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr267296173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása