Fiatal, élénk és szexi - itt a Thomas Sabo új kollekciója

Néha ártatlan, máskor lázadó – Marlon Teixeira vonzza a tekinteteket a sportos testalkatával, csábító pillantásával és férfias megjelenésével. A THOMAS SABO új kampányarcát gyönyörűen megörökítette a fotós Ellen von Unwerth, finoman keverve az erotikát és a divatos ékszerfotózást.

 

A 2015-ös őszi/téli szezon „must-have” darabjai a bőr és gyöngyös karkötők: az új Unity sorozat - ami az újraértelmezése a klasszikus couple ékszereknek – kifejező karkötőket kínál férfiaknak és nőknek egyaránt: az árak 61 100 Ft–tól kezdődnek. A jellemző stílusjegyek a fonott bőr, illetve a rozsdamentes acél karkötőknek és a gazdagon díszített kapcsoknak köszönhetően tudnak kiteljesedni.  Az új Love Bridge karkötők ezüst lapjai helyet adnak a szerelem kinyilvánítására, az élet mottóinak vagy vagány szlogeneknek: egyéni gravírozással szabadon testreszabhatóak és – a vonzó áraknak köszönhetően, amik 33 600 Ft –tól kezdődnek – egyszerűen gyűjtésre lettek kitalálva.

 

1_thomas_sabo_sterling_silver_aw15_campaign.jpg

 

Az új karórák dizájnja tökéletes egységet alkot: a föld és a kő színei, a barna és a szürke tiszta árnyalataiban, kombinálva rozé arany részletekkel vagy klasszikus rozsdamentes acéllal, meghatározzák a szezon urbán eleganciáját. A kronográfokat díszesen kialakított számlap jellemzi a Rebel At Heart védjegyeként. Továbbá a fekete darabok óralapjai és előlapjai igazi lázadást sugároznak a sárkány és koponya motívumokkal (férfi karórák 92 400 Ft-tól). 

 

thomas_sabo_sterling_silver_aw15_still.jpg

 

A THOMAS SABO 2015-ös őszi/téli szezon kampányának indulása óta Marlon Teixeira a márka nagyköveteként óriási rajongótáborra tett szert kisugárzásával és feltűnő megjelenésével. 2015 novemberétől ő és Georgia May Jagger – a THOMAS SABO női kollekció arca –TV reklámokban fognak szerepelni a kiválasztott nemzetközi piacokon.

 

2_thomas_sabo_sterling_silver_aw15_campaign.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr737784324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása