OUTFIT #57 - MBFWCE 3. rész

Instagram felületemen (itt) már láthattátok az összes MBFWCE-en viselt szettemet, íme az utolsó outfitem közelebbről!

Ha nem is státuszszimbólum, de a bunda mindenképp a gazdagságot és az erőt szimbolizálja. Tizenévesként is nagyon szerettem anya nercbundájának kissé durva szőrét és a nagyi hatalmas puha rókabundájának tapintását, így nagyon örültem,  mikor a Richard Demeter márka jóvoltából szerencsém volt a MBFWCE-en egy klasszikus bundában megjelenni. Mondanom sem kell azonnal a figyelem középpontjába kerültem, hiszen idehaza még kevesen ismerték fel, hogy a dédszüleiktől örökölt, néhol már molyrágta rókabundán is túl van élet. Napjainkban egyre kínosabb eredeti állatszőrből készült kabátokat, vagy akár apró applikációkat találni, ellenben e kérdésben még mindig nem tudtam elkötelezni magam. Az egyik oldalam azt mondja, hogy a bunda az legyen igazi bundából (remélem ezt a PETA nem látja), míg a másik felem azt vallja, hogy mi, emberek, nem vagyunk feljogosítva arra,  hogy állatokat öljünk csupán a szőrük miatt, s azt élvezeti cikként hasznosítsuk újra. Nem beszélve arról sem, hogy ma már nagyon minőség, de még mindig jóval pénztárcabarátabb áron juthatunk egy műszőrméhez, mint egy eredeti bundához.

Az eseményre egy bőrhatású farmert, egy kopott hatású pólót kombináltam bőr bakanccsal, amit egy letisztult borítéktáska egészített ki, na és a Richard Demeter tervezte bunda. Nagyon szerettem ezt a lookot, és kifejezetten hiányzik a kabát, hiszen a divathét vasárnapi napjára nagyon lehűlt a levegő, de kivételesen nem fáztam a kabátomban.  Nem beszélve arról sem, hogy nagyon látványos egy ilyen volumenű télikabát, mint a lentebb látható Richard Demeter bunda. Arra buzdítalak Titeket, hogy a lányok mellett Ti is legyetek bátrak leemelni a fogasról egy feltűnő szőrmét, hiszen minden összeállítást könnyen megfűszerez egy jól megválasztott darab, garantáltan. 

 

Megnyílt a Richard Demeter  Pop-Up Store a Vái utca 19. szám alatt.

 

Fotó: MT - Molnár Tímea

 

1_2.jpg

Bunda: Richard Demeter 
Póló: Bershka
Farmer: New Look
Bakancs: Zara
Borítéktáska: F&F

2_3.jpg

4_3.jpg

3_3.jpg

5_3.jpg

6_2.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr968024844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása