OUTFIT #69

A friss trendek mellett az örök klasszikusokról sem szabad megfeledkezni az új szezonban, hiszen a ruhatárunkat minden évszakban a jól variálható alapdarabokra kell építeni. 

A lentebb látható szettem a farmer kabát köré épül, sőt talán azt s mondhatom, hogy inkább magára a farmerre. A klasszikus jeans mellett egy igazán klassz gardrób alapja épp olyannyira a farmer dzseki is. A hidegebb időben kabát alatt is remekül megállja a helyét, míg a napos tavaszi napokon egy könnyed pulóverrel is már tökéletes választás. Mivel sokak szerint a farmer túl sportos, épp ezért próbáltam egy leheletnyi finomságot és eleganciát is belecsenpészni az összeállításomba. Az enyhén koptatott dzsekit egy fakó hatású farmeringgel és az örök kedvencemmel, a len pólóval társítottam, amit fehér chino nadrággal és egy kék, hasított bőr mokasszinnel viselek. Tény, hogy a fehér nadrág nem a legpraktikusabb, ellenben roppant stílusos és előkelő megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az eleganciát még inkább hangsúlyozza a mokasszin viselete, ami nem egy szokványos lábbeli, amit itthon farmerdzsekivel párosítanak  - épp itt az ideje, új divatszabályokat írni! 

 

Fotó: Monsphoto 

179.jpg

Farmer dzseki: Bershka 
Farmer ing: New Look
Len póló: H&M
Chino: H&M 
Napszemüveg: Topman
Karkötő: Massimo Dutti
Öv: Massimo Dutti
Mokasszin: Massimo Dutti

177.jpg

191.jpg

200.jpg

203.jpg

212.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr358556152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása