OUTFT #74

Ahogy beköszöntött a nyár újra főszerepbe kerültek a fürdőnadrágok! Mára egy klassz nyárias szettet hoztam nektek, főszerepben a úszónadrággal.

Korábban már bemutattam az F&F tavaszi kollekcióját (itt), ellenben akkor a fürdőnadrágokról nem esett szó, mindmáig. A nyári hőségben már az sem számít főben járó divatbakinak, ha kedvenc fürdőnadrágjainkat a hétköznapokon is viseljük, természetesen hagyományos kiegészítőkkel. Épp ezért az aktuális kedvenc F&F márkájú menta shorthomat egy klasszikus pólóinggel kombináltam, amihez egy színben passzoló menta-türkiz-sötétzöld pulóvert választottam, szintén az F&F kollekciójából. A klasszikus pólóing úgy vélem erősíti a fürdőnadrág sportosságát, ellenben a kereknyakú kötött pulóver finomítja az összeállítást. Nagyon megszerette a márka aktuális tavaszi és beach kollekcióját, hiszen a gyűjtemény színei mindig is nagy kedvenceim voltak. 

 

Fotó: Monsphoto104.jpg

Pulóver: F&F
Pólóing: F&F
Fürdőnadrág: F&F

125.jpg

111.jpg

131_1.jpg

136.jpg

158.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr718796924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

övön alul 2016.06.17. 01:24:28

Szerintem nem elegáns rövidnadrág (vászon) helyett fürdőnadrágban közlekedni városi környezetben, pláne nem pulóverrel. A nők sem járnak miniszoknya helyett bikini+fürdőkendő szettben...
Mellesleg jó sok hülye van, aki ilyen és még hosszabb gatyákban fürdik, merthogy ez minden csak nem komfortos, ha kijön az ember a vízből és még a szél is fúj....

brmbolec 2016.06.17. 13:48:32

a gyíkemberek köztünk élnek ...

Anna King 2016.06.17. 21:16:40

a modell is, a fotos is szornyu. bocs
süti beállítások módosítása