OUTFIT #75

Korábban már többször is olvashattatok a Bridget & Olivia márkáról, legutóbb épp a 2016-os tavaszi kollekcióról (itt), mely gyűjteményből most elhoztam kedvenc szettemet nektek. 

Bloggerként úgy vallom, hogy kötelességem hirdetni a magyar divatot, így eddig is gyakranta tűntek fel a felületemen olyan anyagok, melyekben magyar dizájnerek termékeit kombinálom a saját stílusommal. Most eljött az ideje annak is, hogy egy teljes dizájner összeállítással drukkoljak elő. Kovács Dóra és Straub Tímea kettőse egy csapásra a kedvencem lett, nemcsak mert nagyon kedvesek és aranyosak a lányok, és édesek a kedvenc kisállataik, hanem mert szezonról szezonra képesek elvarázsolni a tervezéseikkel. Az új kollekció, amiből most én is válogattam, a már megszokott minimalista vonalvezetést viszi tovább sportos elemekkel kombinálva, amit az anyagütköztetések tesznek még rafinálttá. A Her című film ihlette kollekciót Shangai és Los Angeles színei bolondítják meg. Kedvencem a pasztell türkiz, ami a tenger hullámait juttatják az eszembe, egyszerűen imádom! Talán hab a tortán, hogy a pulóverre printelt végtelen jel kedvenc idézetemet, mondhatni életfilozófiám, juttatja az eszembe.  "A világban nincsen véletlen, tudod, éppen ezt tart életben..."-  e sorok Kozma Orsi Csillagfény számából valóak. A lentebb látható szett biztosan a nyári szezon egyik legkedvesebb posztja lesz, hiszen azt a világi nyarat adja vissza, amire most leginkább vágyok, épp csak a tengerpart hiányzik. Remélem nektek is tetszik a türkiz és a fehér játéka, és Ti is ellátogattok a Bridget & Olivia showroomba. 

Bridget & Olivia Showroom
Ó utca 9., Budapest, 1066.
.
Szerda: 15:00-19:00
Csütörtök:15:00-19:00
Péntek: 15:00-19:00
Szombat 11:00-13:00

 

FotóMonsphoto

009.jpg

Teljes szett: Bridget & Olivia
Óra: Tissot
Cipő: Pull&Bear

023.jpg

031.jpg

028.jpg

055.jpg

072.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr978820866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása