Túlélésre fel!

Azt biztosan tudjátok rólam, hogy nagyon kedvelem a feltűnőbb kiegészítőket, leginkább mégis a karkötőkért vagyok oda.

Pár napja találtam rá a Trendhim online áruházra, ahol jobbnál jobb kiegészítők közül válogattam, és több karkötőbe is beleszerettem első látásra. A karkötők mellett hatalmas ékszer, óra és táska kínálattal rendelkezik az online áruház, ahol ingyenes szállítást biztosítanak 1-5 munkanap alatt. A kedvenceim mégis a paracordból készült, túlélős stílusú karkötők lettek. A márka sokféle színben árusítja e darabokat, és egyikhez-másikhoz némi extra is jár, nem is akár milyenek! Az egyszerűbb, katonai színvilágú Paracord karkötőtől, amit egy fekete műanyagból készült, biztosan záró, csattal láttak a tervezők (itt) a visszafogottabb férfiaknak ajánlom, akik szeretnék feldobni ruhatárukat valami kis csavarral. Azoknak akik szeretnének valami funkcionalitást is belevinni kedvenc kiegészítőjükbe, azoknak tudnám ajánlani a terepmintás változatét az előző darabnak, melynek a kialakítása férfias, és egy teljesen működőképes iránytűt tartalmaz, valamint egy sípot, és egy tűzgyújtót a zárjában. A karkötő vékonyabb fonott nylon szálakból készült, így egy nagyon erős és tartós darab (itt).

A paracord karkötők egyre népszerűbbek, és most rengeteg változatban kaphatók a Trendhim felületén. Az én kedvencem mégis egy vagányabb darab lett, amit egy nemesacél medál tesz extravagánssá (itt). Ez a karkötő is fonott nylon zsinórból áll, amilyet az ejtőernyőkhöz is használnak. A fekete modellhez tartozik egy nemesacél medál, ami nagyon férfias megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek. A medál egy koponyát ábrázol, ami a jól ismert kalóz szemellenzőt visel, és roppant részletes kidolgozását kapott a koponya. Egyszerűen imádom! A karkötők mellett első látásra beleszerettem az online áruház mesés hajtókatű kínálatába, ami szintén sokat dob egy klasszikus zakó kombón.

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr812155509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása