Színészek, akik modellekként kezdték

Azon szinte már meg sem lepődünk, ha egy híres, és még annál is szexibb Victoria's  Secret modellt látunk egy hollywoodi kasszasiker plakátján, na de mi a helyzet a fiúkkal!?

Mai cikkemben öt olyan ismert és nem mellesleg elismert színészt hozta el nektek, akik bizony modellekként kezdték a hollywoodi karrierjüket. A következő férfiakban nem csak a tucatnyi kasszasiker a közös pont, hanem legalább egy klasszikus Calvin Klein alsónemű kampány is. Így már nem is nehéz elhinni ugye, hogy akár egy felszolgálóból is lehet ismert színész, csak egy fehérnemű kampány és egy jó pr-os kell hozzá - ahogy azt a Sex és New York-ban is láthattuk Smith Jerrod és Samantha Jones tolmácsolásában. Na de nézzük is az én listámat!

tumblr-mhi-qfxkxe-qjrvino-calvin-klein-1772025671.jpg

Ugye senkinek sem kell bemutatni a Step Up és a G.I. Joe, vagy épp a Magic Mike szexi főszereplőjét, Channing Tatumot. Bármennyire is meglepő, a ma már 37 éves színész fiatalon még a modellkarrierről álmodott. Nem mellesleg még ma is több ügynökségnél is megtalálható a kártyája, többek közt a Now York-i Ford Models és a párizsi Marylin Agency irodáiban.  Valljuk be ezek nem kis ügynökségek, valamit tudhatott fiatalon is már a sármos színész. 

Ugye tudjátok mi a közös Demi Moore-ban és Mia Kunisban? Igen, Ashton Kutcher! Ugyan a világ már fiatal színészként, valamint Demi Moore pasijaként ismerte meg a ma már negyvenes éveiben járó színészt, ellenben fiatalon Ő is megfordult pár modellügynökség castingján. Ugyan nem futott be nagy modell karriert Ashton, de biztos vagyok benne, hogy hatalmas előnnyel indult Hollywoodban a cuki pofijával. 

Első hallásra lehet nem cseng ismerősen James Marsden neve, ellenben Ő alakítja az ismert szuperhőst, Küklopszot az X-men mind a három részében, továbbá a 27 idegen igen és a Búbáj egyik főszereplője is. Elfelejtettem mondani, hogy ex Versace modell, még a Gianni Versace érából. A színész ma már nem modellkedik, csak néha-néha vállal egy nagyobb kampányt, legutóbb a Hugo Bosst népszerűsítette a 2017-es őszi szezonban. 

Csak egy név: Christian Grey. Napjaink egyik legsármosabb és egyben legfelkapottabb színésze, Jamie Dornan is modellként kezdte a karrierjét. Nem mellesleg fiatal modellként már olyan kampányokban kapott helyet, mint például a Armani Jeans, Hugo Boss, Gap és a már sokat emlegetett Calvin Klein. Nem mellesleg 2011 tavaszán még  a Zara kampányfotóin is szerepelt. Kétség sem fér hozzá, hogy a brit fiú futotta be a legnagyobb karriert az eddig felsoroltak közül, és nem mellesleg a Szürke ötven árnyalata trilógia elcsendesülése után idén a Robin Hood legújabb változatában láthatjuk majd a filmvásznon Jamie Foxx oldalán. 

...és végül jöjjön az a modell, akit épp most fedez fel magának Hollywood, Jon Kortajarena. A spanyol fiú amellett hogy évek óta az egyik legkeresettebb és egyben legjobban fizetett férfi modell a szakmában, egyre többször tűnik fel a filmvásznon is. Első nagyobb szerepe Tom Ford 2009-es Egy egyedülálló férfi drámájában volt, míg legutóbb tavaly láthattátok a mozikan, a Skins-ben. Valamint sokáig futott az a pletyka, hogy Jon is főszerepet kap a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story-ban, ahol Gianni Versace párját, Antonio D'Amicot alakíthatta volna - a szerepet végül Ricky Martin kapta. Szerintetek Jon lehet a következő elismert színész, aki szintén modellként kezdte karrierjét. 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr4213700716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnarchoAteista 2018.02.27. 20:24:59

Mark Wahlberget se hagyjátok ki...

jorosz5 2018.02.27. 20:32:21

Hát azért elég kemény Channing Tatum-ot színésznek titulálni, tehetsége nulla

dr utcai arcos 2018.02.27. 21:27:49

@jorosz5: Hát, evvan. És mégis milyen jól elvan azzal a kevéssel ;)....

Denise Hogyisdugják 2018.02.28. 05:35:09

@jorosz5: azért a 21-22 jump street filmek ütősek és ebben pont az ő és jonah hill szerepe a legnagyobb...
süti beállítások módosítása