OUTFIT #111

ff_6.jpg

A Pride Hónap jegyében megérkezett a Levi's® ötödik PRIDE kollekciója is, mellyel a márka az elfogadást, a büszkeséget és az  LGBTQ közösség melletti kiállást hirdeti. 

A Levi Strauss & Co-nál az alapértékek az empátiában és a bátorságban gyökereznek.1953-as alapítás óta kiáll a brand az egyenlőség, a befogadás és a haladás mellett. Hosszú ideje hangosan támogatja az LGBTQ egyenlőséget és ennek egyik eszköze az évente megjelenő PRIDE kollekció. Ebben az évben a PRIDE kollekció a szeretetet, az elfogadást,a sokszínűséget és az befogadást ünnepli. A téma: “I AM______”  , ahol mindenki kitöltheti az üres részt: Legyél az aki vagy, bárki is vagy. És légy büszke rá! Az “I AM______” pólókat a vásárlók saját maguk alakíthatják. Bármit is mond, “I AM GAY,” “I AM PROUD,” “I AM UNIQUE” vay “I AM ME,” ez az “I AM______” viselőjének őszinte és közvetlen deklarációja. Egy ilyen különleges ruhadarab viselése egyszerre hirdeti az egyediséget és a szolidaritást - miközben az egyenlőséget ünnepli. Én is egy ilyen póló mellett tettem le a voksom. Az én szavam a PROUD lett, hiszen büszke vagyok magamra, arra az emberre, aki lettem, aki folyamatosan fejlődött és tanult, próbál jobb lenni. A 2018-as tavaszi Pride kollekcióban megtalálhatók lesznek fekete és fehér ujjatlan pólók, az ikonikus Levi’s batwing logo szivárványszínű verziójával, egy Trucker dzseki szivárványszínű hímzéssel és címkével és egy 501®-es rövidnadrág szivárványszínű derékpánttal és címkével. A kiegészítők között baseball sapkák, övek és nadrágtartók, kendők és kötött sapkák lesznek, illetve zoknik és fehérneműk teszik teljessé az öltözetet, mert abban, hogy igazán büszkék legyünk, a külső ugyanúgy fontos, mint a belső!

2018 tavasza a Levi’s® Pride kollekciók ötödik évfordulóját jelzi, és egyben az LGBTQ célok több, mint három évtizedes támogatásáét is. Több, mint 20 évvel ezelőtt a Levi’s® volt az első amerikai vállalat, amely az LGBTQ alkalmazottak számára az egyik legjobb munkahelye biztosította. 2007-ben a Levi’s® volt az első és egyelten vállalat, ami a Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság előtt állásfoglalásával támogatta a melegházasságot, majd 2014-ben csatlakozott a házasság egyenlőségét támogatókhoz, hogy megyőzzék az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságát, arról, hogy minden embernek egyenlő joga van azzal házasodni, akivel szeretne. A Levi’s® PRIDE kollekciók eladásaiból minden évben 10 %-kal az LGBTQ partnerszervezeteiket támogatjuk: a Harvey Milk Foundation -t és a Stonewall Community Foundation -t.

 

Fotó Bokros Dorottyaimg_1657.jpgimg_1687.jpgimg_1694.jpgimg_1745.jpgimg_1726.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr4314091583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása