OUTFIT #117

ff_7.jpgÉpp, hogy letűntek a céges karácsonyi vacsik és bulik, máris készülhetünk az év utolsó nagy partijaira, közeledik a Szilveszter!

Ma ebben próbálok nektek segíteni: nem tagadom, hogy szeretek kiöltözni és a szilveszteri bulik ebben épp kapóra jönnek. Idén a szokásostól egy leheletnyit sötétebb összeállítást képzeltem el, ikonikus ékszerekkel. A THOMAS SABO 2018-as őszi kollekciója a márka hagyományait eleveníti fel egyedi, mégis könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával, melyekkel viselőjük teljes egészében kifejezheti személyiségét. Ikonikus, részletgazdag formák, izgalmas anyagvariációk - ilyen az idei Rebel at heart kollekció egymásra rétegzett ékszerkompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal. Hiszen a több mindig is több, és mikor ha nem Szilveszer éjjelén szeretnénk igazán egyediek lenni.  Épp ezért a lenti outfit megalkotásakor merészen válogattam a márka aktuális darabjai közöl, melyek közt sok kedvencem lett. 

 

Fotó:  Bokros Dorottya

img_0400.jpg

img_0375.jpg

img_0378.jpg

img_0433.jpg

img_0425.jpg

img_0442.jpg

img_0446.jpg

img_0416.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7714376191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása