Itt a Levis új kollekciója, egyenesen Firenzéből

levis_firenze_selezione_serata-10_1.jpgA napokban Firenzében, a Pitti Uomo 95 keretein belül ünnepelte a Levi’s a legendás Levi’s Engineered Jeans visszatérését.

Az esemény helyszíne a lenyűgöző Tepidarium volt, ahol nemzetközi divatszerkesztők és véleményvezérek láthatták először az új kollekciót. A Giacomo Roster tervezte grandiózus térben egy három dimenziós intallációra vetítve ismerhették meg a Levi’s Engineered Jeans sztoriját a vendégek. 1999-es megjelenésekor a Levi’sngineered Jeans unorthodox szabásával és progresszív stílusával forradalmasította a farmeripart, - azóta pedig egyfajta legendává vált a Levi’s számára. A visszatérő 2019-es tavasz-nyári kollekció az eredeti mérnöki koncepción alapszik, melyhez előremutató dizájn társul. A kényelem és a mozgás szabadsága is maximalizált a 3D kötéstechnológiának és a négy irányban rugalmas anyagoknak köszönhetően, amelyek az eredeti kollekció ergonomikus csavart oldalvarrásaival és részletmegoldásaival kombináltak. Csakúgy, mint az eredeti kollekció esetében, a mostani kiadás is megkapja a piros két lovas címkét és a Levi’s Engineered Jeans feliratú akasztót, a belső zsebek pedig a Levi’s Engineered Jeans  logóval nyomottak. Ezek az elemek mind hozzájárultak az 1999-es kollekció sikeréhez, de most megújult, mai verzióban vannak jelen.  

Még több fotóért katt a képre!

 

A Levi’s Engineered Jeans mellett megszülettek az új Levi’s Engineered Knit darabok is a férfiak számára. A Levi’s történetében először használja a 3D kötési technológiát, amely innovatív konstrukciós technikájának öszönhetően a darabok összeállítása már a kötés közben megkezdődik, ezzel lehetővé téve, hogy a felhasznált panelek száma 10-ről 5-re csökkenjen. Így egyszerre csökken az anyaghulladék mennyisége és a gyártási idő hossza, a kevesebb varrás eredménye pedig az extra kényelem. Ezenkívül lélegző panelek is kerültek azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A technológia életre kel majd az új Levi’s Engineered Jeans Knit Joggerben és a Knit Shortban, illetve a pólókban éa az öltözéket teljessé tevő Trucker dzsekiben. Együtt viselve ez a kollekció a Levi’s múltbeli és jelenlegi innovációit ünnepli, miközben betekintést enged abba, ami a farmer jövője lehet.

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr6414554742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása