OUTFIT #67

A tavasz beköszöntével újra a sportcipőké a főszerep, amiket próbálok majd minél változatosabban és látványosabban variálni! 

Nagy kedvenceim lettek a melegítő szabású, de mégis elegánsabb szövetből varrott nadrágot, mely típusból még egy remek darabbal bővült a ruhatáram nemrég. Az utóbbi hónapokban sokat finomodott és egyben egyszerűsödött is az öltözködésem, többet közt elhagytam a kiegészítőket, és inkább a látványosabb ruhadarabokra összpontosítok. Épp ezért a már említett navy blue nadrágom egy  klasszikussal párosítottam. Ugyan a galléros pólók elsőre túl visszafogottaknak tűnnek, ellenben kellő merészséggel, egy csapásra vagány kiegészítővé válhat - ezért is szerettem meg őket. Mai összeállításom dinamikáját a teniszpólóban rejlő egyszerűség és a nadrágom játékos szabása adja. Mindezt a dinamikát még inkább hangsúlyozza az egyik kedvenc sportcipőm is, amit még biztosan fogtok látni itt a blogon. Az összeállítás egy fémes hatású kabáttal, amit már korábban is viseltem (itt), és egy tükörlencsés napszemüveggel lett teljes.

 

Fotó: Farkas Ágnes

img_6441.jpg

Kabát: H&M Trend
Galléros póló: F&F
Nadrág: H&M
Napszemüveg: Six Man 
Sportcipő: Pull&Bear

img_6515.jpg

img_6508.jpg

img_6406.jpg

img_6460.jpg

img_6512.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr538474660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása