Anna Dello Russo X H&M
Újabb H&M-es kollakborációról számolhatok be, ezúttal a svéd márka egy ikonnal, Anna Dello Russóval közösen állmodott meg egy kapszula kollekciót.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Helyettem olvassátok a hivatalos sajtóanyagot: 'A H&M büszkén jelenti be a divatikonnal és legendás divatigazgatóval (Fashion Director), Anna Dello Russo-val indított különleges együttműködését. Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek extravagáns összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most egy, a H&M számára készült speciális kiegészítő-kollekció tervezésével bizonyította különleges stílusérzékét. Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki. A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció egyedi termékeket tesz elérhetővé kedvező áron a H&M vásárlói számára és 2012 október 4-től lesz kapható – pont a nemzetközi divathetek csúcsidőszakában – a világ kb. 140 üzletében és online.'

Ha még van olyan rajongó, aki nem ismerné Anna Dello Russót, azoknak tudniuk kell, Anna több, mint tizenkét évig dolgozott divatszerkesztőként a VOGUE Italiának,  majd később vezető szerkesztőként a L’Uomo Vogue-nál dolgozott, és jelenleg a Vogue Nippon magazinnál általános divatigazgató és kreatív tanácsadói pozícióban dolgozik a divathetek közkedvelet alakja.


hmimages3.jpeg
hmimages.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr437298951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása