Dior: Secret Garden
Ahogy azt pár napja már írtam, a napokban több attrakcióval is készül a francia divatház. A My Dior ékszer kollekció után megérkezett a márka 2012-es pre-fall kollekciója is.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A kollekciót népszerűsítő videó a Secret Garden fantázianevet kapta, amit a mesés versailles-i kastélyban forgattak. A kisfilm zenéje sem hétköznapi, hisz a Depeche Mode egyik legismertebb slágere csendül fel, az Enjoy the Silence című. A ruhákat egytől-egyig a már leegyszerűsítettebb, minimálabb vonalak jellemzik a finom elegancia jegyeivel párosítva. A modellek között Daria Strokous, Melissa Stasiuk, és Xiao Wen Ju tűnnek fel a filmben. A filmet  Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fényképezték.

A francia luxus márka már többször is a monumentális barokk kastélyhoz kötötte egy-egy kollekcióját, hisz ha létezne haute couture épület, az a versailles-i kastély lenne. Talán először 1955-ben, a 'Versailles gold braid' fantázianevű kollekcióját fotózták a kastély parkjában, majd a Dior fennállásának 60. évfordulóját is a kastély falai között ünnepelte a szakma, a 2007-es őszi couture kollekcióval. A Dior vezetősége 2011-ben újra úgy döntött, hogy a Charlize Theronnal újraforgatott J'adore kampány filmet is a kastélyban forgatják, mégpedig a közismert Tükörteremben. És ez persze nem minden, hisz ezernyi editorialt fotóztak a kastély szalonjaiban, mind emellett a Dior: Couture könyv több fényképét is itt készítették. Visszatérve a filmhez, ami bámulatos és teljesen lenyűgöző, gyönyörű.


Dior-Versailles akkor és most:

Kivágott képek a videóból:

És a várva várt kisfilm:

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr217298945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása