Kígyó a ruhádon
Jennifer Lopez nyaka köré egy kígyó tekergett, mégpedig egy Lanvin. Bár az énekesnőnek semmi baja nem lett az afférból, de egy bejegyzést mindenképp megér.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Nem kell semmi rosszra gondolni, csak a napokban egy sajtótájékoztató keretein belül Jennifer Lopez és Enrique Iglesias bejelentette, hogy nyári 13 várost érintő turnéjuk közös lesz. Ez eddig nem egy nagy divat hír, ellenben J.Lo Lanvin-ja.  J.Lo nem akármilyen ruhát vett magára, a Lanvin által tervezett ruhán ugyanis egy óriási kígyó tekereg, mégpedig Swarovski kristályokból. Margóra megjegyezném, amegjelenésnek akkora reklámértéke volt, hogy pár nap leforgása alatt az összes kígyós Lanvin ruhát eladták az online üzletek. A ruha értéke 4,985€ a Luisa Via Roma onlina áruházban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr937298927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása