MET 2012 - Hölgyek feketében
VÉGRE! VÉGRE! Végre elérkezezz a VOGUE által évente megrendezett MET gála. A Costume Institute Gala nem csak egy divatgála, hanem egy kiállításmegnyitó is egyben. A tavalyi Savage Beauty után, idén a Prada kapta a főszerepet a Schiaparelli And Prada: Impossible Conversations kiállítással. Természetesen, mint mindig, idén is részt vett az eseményen a divat- és sztárvilág színe-java. Kezdjük is azokkal a sztárokkal, akik feketében érkeztek a gálára.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!
Beyoncé
Az énekesnő mesés Givenchy haute couture ruháját már láthattátok tegnep is. A couture darabhoz visszafogott copfot és sminket viselt, hogy a ruha minden ízében tökéletesen érvényesüljön. Áttetsző, kövekkel, flitterekkel és gyöngyökkel díszített estélyit viselt, amely kihangsúlyozta az idomait, majd elkezdett bővülni, hogy egy színátmenetes lila tollorgiában fejeződjön be.  

See Beyonce's Sexy Sheer Givenchy Couture Gown from All Angles on the 2012 Met Gala Red Carpet!

Kate Bosworth
Beyoncéhez hasonlóan a színésznő is a fekete tollakra esküszik, de Ő a Prada-t részesíti előnyben, és milyen jól is teszi.


Cate Blanchett
A színésznő egy elegáns, elbűvölő fekete Alexander McQueen estélyiben látható.


Reneé Zellweger
szintén fekete, de cseppet sem unalmas hátul mélyen kivágott Emilio Pucci-ban tündökölt. Szép, szép, csak valami még mintha hiányozna...


Rihanna
Tom Ford. Krokodikbőr. Rihanna. Ennyi kell a sikerhez, persze nem mellékes Rihanna natúr sminkje sem.


Rooney Mara
Imádom Rooney stílusát, de valahogy ez a mostani nem az igazi. A Givenchy ruha csodás, a smink is gyönyörű, de valahogy a kettő együtt nem működik.


Giselle Bündchen
Az est egyik nagy kedvence a Givenchy divatház volt, hiszen a szupermodell is egy, a divatház tervezte couture ruhában érkezett. Az est egyik legsemmilyenebb összeállítása.


Rosie Hungtington-Whiteley
Az ex-modellhez túl unalmas ez a Burberry (!) ruha. Nyakig zárt, unalmas - legalább egy kicsit lehetett volna sejtelmesebb, szexibb.



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr737298919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása