Villants, mint a sztárok
Amióta világ a világ, de főleg mióta 'feltalálták' a vörös szőnyeget, mindig is voltak hírességek, akik felsliccelt ruhában jelentek meg azon a bizonyos vörös szőnyegen. Ezekből a hírességekből gyűjtöttem össze párat, hogy mindenki megtanulja, hogy hogyan kell elegánsan villantani.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Kezdeném is a sort, nem is egy hírességgel, hanem inkább egy előkelőséggel, maga Katalin hercegnével. Aki nemrég a Thirty Club egyik vacsoráján egy nude árnyalatú földig érő Roland Mouret ruhában jelent meg, már amikor  kiszállt az autóból, látni lehetett, hogy az estélyi mégsem annyira szűzies, mint amilyennek látszik, s így mesterien combot és Jimmy Choo szandált is villantott Katalin. Anja Rubiknak ennél jóval többre volt szüksége, hogy magára vonja a sajtó figyelmét a 2012-es MET gálán. A szupermodell szinte egy derékig felvágott Anthony Vaccarello ruhában jelent meg a rendezvényen. Próbálja mindenki saját maga eldönteni, hogy  Anja felsliccelt ruhája még ízléses és szexi, vagy más sok(k)!


Pár napja Nicole Scherzinger is közel került a villantáshoz a Men In Black 3 londoni bemutatóján. Nicole egy fekete Cengiz Abazoğlu couture ruhában csillogott, és azóta is mindenki azt találgatja, hogy viselt-e bugyit vagy nem. Persze hiába a merész ruha, még így sem sikerült lekörözne Angelina Jolie-t, akinek az Oscar-gálán viselt szintén fekete, Atelier Versace esélyije óriási telitalálat volt. Angelina Jolie most bemutatta, hogy valójában egy született Femme Fatale, ha eddig nem tudtátok volna. És azóta ikon Angelina combja.




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr667298877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása