Cannes, immár 65. alkalommal 4.0
Bár a filmfesztiválnak már vasárnap vége lett, de még van egy kis lemaradásom. Ma a filmfesztivál negyedik és ötödik, egyben utolsó napjának legjobb outfitjeit hoztam.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

E két nap legnagyobb meglepetése a Lawless premierje volt, ahol Palvin Barbi is megjelent, emellett Jessica Chastain a nagy kedvencem, aki egy nude árnyalatú csillámos Gucci Premiére darabot viselt. Folytatva a csillogást, Diane Kruger is egy ezüst flitteres Vivienne Westwood darabot választott az  Amour premierjére.  Diane szó szerint úgy csillogott, mint egy igazi csillag a vörös szőnyegen, mesés! Az újabb Drakula feldolgozás (Dario Argento’s Dracula 3D) premierjén Asia Argento egy Givenchy couture darabot választott, ami a kritikusok szerinet fantasztikus és mesés. Ellenben ez az outfit nem nyerte el a tetszésem, mivel a színésznőnek eltűnt a dereka a ruhában, és mell részen sem a legelőnyösebb a ruha. Másik nagy kedvencem Cheryl Cole, aki szirénként emelkedik ki a vörös szőnyegből, Stéphane Rolland couture ruhájában, 10-ből 11 pont... Persze partyból sem volt hiány, amelyből a legnagyobbat a Vanity Fair közösen a Guccival adta. Nem meglepő módon, szinte az összes vendég Gucciban érkezett, mint például Salma Hayek.



Diane Kruger - Vivienne Westwood
Asia Argento - Givenchy Couture
Jessica Chastain - Gucci 
Cheryl Cole - Stéphane Rolland Couture 
Erin Wasson - Antonio Berardi 
Marta Gastini - Alberta Ferretti

Gucci and Vanity Fair Cannes Dinner Party


Képek forrása: RCFA

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr157298855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása