H.E. by Mango 2012 tavasz
Sokak örömére már a Váci utcában is megvásárolható a spanyol Mango üzletlánc legújabb 2012-es nyári férfi kollekciója.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A spanyol márka férfi kollekcióját Noah Mills népszerűsíteni, Mariano Vivanco fotóin. A kollekció könnyed, lágyabb színek jellemzik, és megjelenik a rövidnadrág is. Apropó rövidnadrág, itt az ideje, hogy megbarátkozzatok a rövidnadrág-zakó párossal. A márka e kollekciója mindenképpen a fiatalabb generációt célozza meg. A lookbook képein látott darabok fiatalosak, színesek, de vannak klasszikus, letisztult darabokok is. Valamint a szezon hűvösebb napjaira n is, hisgondolt a márka, ugyanis találunk zakókat, kardigánokat és pulóvereket is a lookbook-ban. Egy dologban azonban mindenképpen hasonló a két vonal, ez pedig nem más, mint az a bizonyos letisztult, finom elegancia.

noah mills mango1 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango2 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango3 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango4 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango5 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango6 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango7 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012noah mills mango8 Noah Mills Goes Casual for H.E. by Mango Spring/Summer 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr97298849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása