Cannes, a tizenegyedik és a tizenkettedik nap
Bármennyire is remek a Cannes-i Filmfesztivál, de nekünk, blogerekenek ez olyan, mintha egy hétig minden nap Oscar lenne. Egyszerűen lehetetlen követni a rengeteg vörös szőnyeges premiereket, a partikat és a sajtótájékoztatókat.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

De mára mindennek vége, bár az utolsó két nap is szolgált rengeteg csodás sztárral és persze dizájner ruhákkal. Muszáj kiemelnem Audrey Tautou francia színésznőt, aki az egyik legcsodásabb volt a záró ceremónián, ámde ruhájáról senki nem tud semmit...  Másik nagy kedvencem Reese Witherspoon, aki még így, terhesen is, ragyogóbb, mint valaha a merész sliccelésű Atelier Versace estélyijében. Nem véletlenül hagytam utoljára Diane Krugert, akiért versenyeznek a divatházak, nem véletlenül. A színésznő a záró ceremónián egy 2012-es nyári Dior couture darabot viselt. Valószínűleg sokba került ez a Dior-nak, de megérte, hisz Diane egész heti ruhatárának, legszebb darabja volt ez a couture ruha.



Camila Alves - Marchesa
Audrey Tautou
Kylie Minogue - Roberto Cavalli
Diane Kruger - Christian Dior Couture
Melanie Doutey - Emilio Pucci
Reese Witherspoon - Atelier Versace

Kép forrása: RCFA

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr377298825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása