25
Ezzel a címmel jelenik majd meg Anja Rubik és férje, Sasha Knezevic első nőknek szóló erotikus divat magazinja.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Anja szerint a 25 azoknak a nőknek szól majd, akik határozottak, magabiztosak és tisztában vannak saját szexualitás kisugárzásukkal. Anja és Sasha másfél évig tervezett, szervezett, felkeresték a megfelelő embereket, fotósokat, modelleket, míg végre sikerült mindent összehozniuk, és megjelent a vadonatúj 25 magazin! Nem kis neveket nyertek meg, hisz Annie Leibovitz is készített számukra képeket és Ellen von Unwert, és Katja Rahlwes fotóitól a 25 olyan, mint egy fényképalbum.  Már maga a 25 weboldala sem egy hétköznapi, hisz megnyitáskor Abbey Lee Kershaw csábít bűnre minket. Először a 300 oldalas magazin címlapját láthatjátok, majd egy videót Abbey Lee Kershaw
-ról s a róla készült fotókat.





Abbey Lee Kershaw: 25 magazine #2 (NSFW)Abbey Lee Kershaw: 25 magazine #2 (NSFW)Abbey Lee Kershaw: 25 magazine #2 (NSFW)Abbey Lee Kershaw: 25 magazine #2 (NSFW)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr887298799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása