Csillag születik, sokadszorra
Szinte teljesen a feledésbe merültek a Csillag Születik műsorvezetőinek dizájner ruhadarabjai. Mivel lassan már egy hete vége lett a műsornak, így egyben szolgálok az utolsó három élő show darabjaival.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A letisztult, negyedik élő show után újra színekbe és flitterekbe öltöztette a Capsula Lilut és Ördög Nórát. A flitteres ruhák mindig is az elegáns ruhatár alapját képezték, így nem csoda, ha időről-időre visszatérnek a kifutókon is. Ördög Nóri egy fekete alapon rózsaszín és sárga virágos ruhát viselt, amihez egy fekete gyöngy fülbevaló és egy szintén fekete szandál társult. Lilu Nóri ruhájának egy más verzióját kapta, mely szintén fekete alapú, de rózsaszín és narancs sárga margarétákat mintázott. Lilu is visszafogott kiegészítőket viselt, egy fekete karika fülbevalót és egy egyszerű fekete tű sarkú cipőt.


A hatodik élő show-ra igazi klasszikusokba bújtak egyenesen a legnagyobb divatházaktól, a Capsula jóvoltából. Ördög Nóri egy virággal díszített, különleges merevített aljú fekete Emporio Armani ruhát viselt az utolsó előtti Csillag Születik műsorban. Lilut ezúttal egy fehér kövekkel díszített Givenchy ruhában láthattuk. A szokatlan szabás mellé abszolút visszafogott kiegészítőket kapott Nóri és Lilu, persze csak azért, hogy ne tereljék el a ruháról a figyelmet.


S végül a finálé Blumarine ruhái... A kreatív szakembereknek köszönhetően egy kis fricskát is kaptunk, ugyanis -aki még nem tudta- a két ruhát mindkét műsorvezetőn megcsodálhattuk! Lilu és Nóri is egy gyöngyökből kivarrt ruhát viselt, a ruha stílusához igazodva készítették el Lilu nagyon divatos fonott frizuráját, valamint az ékszerek is ezekkel harmonizáltak. Ördög Nóri és Lilu egy lágyan leomló zöld estélyit viseltek másodszorra. A különleges nyakpánt mellett a derékrésznél található arany láncos megoldás díszítette az amúgy letisztult stílusú ruhadarabot.


Az elmúlt hónapokban hétről-hétre végigkövethettük, hogy milyen ruhákat viselt Ördög Nóri és Lilu a Csillag Születikben, én személy szerint nagyon örültem annak, hogy vége lett a Náray-korszaknak. S bízom abban, hogy szeptembertől az X-Faktorban is a Capsula öltözteti majd a műsorvezetőt vagy a műsorvezetőket (abban is bízom, hogy megmarad az Ördög Nóra-Lilu páros).

Forrás: Andrássy9


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr407298753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HEmese 2012.06.10. 18:14:17

Nagyon sok az írásaidban a stilisztikai és helyesírási hiba, erre kérlek figyelj jobban. Engem például nagyon zavar és sokszor emiatt nem olvasok végig cikkeket. Egyébként nem lenne rossz a blog.

Kász Attila 2012.06.10. 21:10:34

Kössz az észrevételeket, s az építő kritikát. Próbálok minél jobb lenni s minél kevesebb hibát véteni. :)
süti beállítások módosítása