The Transformer
Ma egy igazi átváltozó színésznőről mutatok egy roppant érdekes képsort a Candy magazinból! Őszintén megvallva, még magam sem ismertem fel a titokzatos színésznőt.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A sorozatban a titokzatos színésznő többek között tüzes vörösként, fekete démonként, ukrán takarító nőként, plasztika rajongóként vagy épp Hollywood fénykorát idéző ikonként tűnik fel. A sorozat találóan a The Transformer címet kapta, a fotós Xevi Muntane volt, mely a Candy Magazin negyedik számában jelent meg. A fantasztikus képek a zseniális színésznőről, az igazi átváltozó művészről, azaz Tilda Swinton-ról készültek. Először nézzétek meg a képeket úgy, mintha nem tudnátok, hogy kiről készültek a képek. S majd úgy, hogy közben gondoljatok Tilda Swinton-ra. Eddig 'csak' egy androgün királynőként néztem Tildára, de mától a szememben Tilda sokkal több, egy igazi átváltozó művész!


The Strange: 1The Strange: 2The Strange: 3The Strange: 4The Strange: 5The Strange: 6The Strange: 7The Strange: 8The Strange: 9The Strange: 10The Strange: 11The Strange: 12The Strange: 13The Strange: 14

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr347298731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása