Kristen Stewart, mint Couture-Dame
Kristen Stewart a mai napig egy hatalmas kérdőjel a szememben. Olykor kritikán aluli, amit egy-egy magazinban látok, míg máskor, olyan anyagokkal varázsol el, mint most.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A színésznő legújabb anyaga elbűvölő, sőt talán még annál is több. (Na jó, ebben közrejátszik az is, hogy minden képen couture darabban pózol.) A Vanity Fair júliusi számában - amelynek a címlaplánya is ő - a képek többségén kifejezetten jól mutat és egy cseppet sem bamba. Ez alól csak egy fotó kivétel, ahol Karl Lagerfeld oldalán látható, de ott koncentráljunk a tervezőre... A fotósorozat a Hollywood Revel Belle címet kapta, melyet Mario Testino fotózott. Kristen Stewart többek között a Christian Dior, Givenchy és a Valentino divatházak 2012-es tavaszi couture darabjait viseli.



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr777298725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása