2013 Resort
Már egy ideje sorban érkeznek a high fashion márkák jövő nyári resort (=cruise) kollekció, ill. a kollekciók lookbook képei.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Mivel az utóbbi napokban az egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam és még pár napid nem fogom tudni óráról órára követni a divatot, így összegyűjtöttem az eddig megjelent 2013-as resort kollekciókat. Egy titok a resort kollekciókról, a márkák azoknak az előkelő vásárlóknak kedveskednek e kollekciókkal, akik egy-egy nyaralás során sem mondanak le a luxusról. Igen, ez a luxus - Saint Tropez partján egy könnyed Balmain ruhában parádézni! Mivel gondolom a legtöbbetek nem engedhetik meg e márkákat, akkor is jól nézzétek meg a képeket, mert roppant hasonló darabok lepik majd el a fast fashion boltokat is jövő nyáron.

Ahogy, az eddig szemügyre vett kollekciókban (Chanel, Burberry, DKNY, Marc Jacobs) sem volt semmi hasonlóság, úgy a többiben sem. Csak a jól megszokott, a márkákra jellemző szabás vonalak megfűszerezve 2013 nyarával. Kattints a márkanévre, és nézzd meg az ízelítőn kívül a teljes kollekciót is!









Givenchy













A folytatásban érkeznek majd a Dior, a Gucci és nem utolsó sorban a Valentino jövő nyári darabjai, hamarabb, mint az várnátok! 

Képek forrása: VOGUE Italia

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr257298701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása