Kingdom of Jewels a Swarovskitól
Pár napja már találkoztam a Swarovski 2012-es őszi kollekciójával, de meg kellett emésztenem a látottakat. A márka állítása szerint e kollekció rockos és barokkos.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Maga a kollekció múzsája éa az arca is  Bérénice Marlohe francia színésznő, akit hamarosan a következő James Bond filmben, a Waterfallsban is láthatjuk majd. Ellenben a kollekcióval, ami szerintem olyannyira eklektikusra sikeredett, hogy az egy-egy darab már nem is szép, sőt. A sokféle szín (arany-ezüst-antikolt acél-piros-zöld-kék-sárga-kristályfehér) miatt nem is érződik a darabok egysége, az eklektikus elemek inkább szétzilálják a kollekciót. Alkotói a tervezés folyamán olyan nőkre gondoltak, akik a mai világban sikeresek, és nem félnek kifejezni önmagukat. Sőt még azzal is vitatkoznék, hogy rockos - tény, hogy a kollekcióban találhatóak szegecsek is, de a legtöbb darab egy könnyed ruhával el is veszti e tulajdonságát.

2. SINGAPOUR.jpgs1 17rr91o 17rr91q Rockos, dögös kollekció a Swarovskitól Kingdom of Jewels 2012
berenice marlohe swarovski kingdom of jewels 21 Rockos, dögös kollekció a Swarovskitól Kingdom of Jewels 2012
berenice marlohe swarovski kingdom of jewels 11 Rockos, dögös kollekció a Swarovskitól Kingdom of Jewels 2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr977298697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása