Dolce&Gabbana, már őszre!
Mára már több márka is megjelentette a teljes 2012-es őszi kampányát! Mivel egyes márkák kampánya akár 30 fotóból is áll, ezért a teljes kampányokat a blog hivatalos Facebook oldalán követhetitek napról napra.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Na de vissza is a Dolce&Gabbana kampányához.. Stefano és Dominico ott folytatja a kampányt, ahol majd nyáron abbamarad. Teljesen olyan, mintha csak tovább lapoztunk volna a családi fotó albumban. Nem mellesleg a fotók annyira élettel teliek, hogy szinte hallani a hangos kacagást az olasz családi veszekedéseket! Bár a 'család' bővült  Bianca Brandolini modellel is, de az igazi hiányolhatatlan asszonyok is megmaradtak, Monica Bellucci és Bianca Balti személyében. Sőt, még arra is mernék fogadni, hogy a jövő nyári kampányok is ebben a szellemben folytatódnak, ismerve a márka 2013-as férfi bemutatóját. Giampaolo Sgura fotózta teljes őszi kampányt itt és itt tekintheted meg!  

The Strange: dolce-gabbana1The Strange: dolce-gabbana2The Strange: dolce-gabbana7The Strange: dolce-gabbana8The Strange: dolce-gabbana9The Strange: dolce-gabbana13
The Strange: dolce-gabbana14

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr87298645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása