Ezerarcú Carmen
Már régebben olvashattatok arról, hogy Anja Rubik és férje, Sasha Knezevic megjelentetnek egy nőknek szóló erotikus divat magazint, 25 címmel.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Az előbb említett magazinból szivárgott ki most egy újabb sorozat, Carmen Kass főszereplésével. Yelena Yemchuk fotózta Impersonification című sorozatban a szupermodell mintha Lady Gagát is megidézné, olykor Jo Calderone-ként és olykor Lady-ként. De ez még nem minden, hisz Carmen látható porcelánbabaként, kiélt prostituáltként és ördögi dámaként is, hátulról... Carmen többek közt Givenchy és Balmain darabokban pózol a fotósnak. A félévente megjelenő magazin aktuális témája egyébként az érzéki és erős gondolkodású nő előtt való tisztelgés. A 25 Magazin első számát 69 euróért lehet megrendelni a colette oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr957298631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása